Învață să Scrii: Școala Online Învață să Scrii: Școala Online $0.99
Învață să Scrii: Școala Online

Învață să Scrii: Școala Online

1.0.1 for iPhone, iPad
$0.99
0

0 Ratings

Update Date

2020-11-02

Size

225.1 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Învață să Scrii: Școala Online Description
Copiii din ziua de astăzi sunt foarte inteligenți și creativi! Cu ajutorul acestei aplicații, ei pot învăța singuri să scrie toate cifrele și literele alfabetului în limba română.

S-a demonstrat de multe ori cât de importante sunt în procesul de învățare asocierea imaginilor și a sunetelor cu o acțiune concretă din partea celor mici. Astfel, folosind acest joc drept un profesor virtual sau o școală online, micii elevi vor fi ghidați de către o voce blândă, care le va rosti pe rând copiilor literele, cifrele sau cuvintele pe care aceștia tocmai le-au scris. Desigur, aceștia vor fi la sfârșit răscumpărați și felicitați pentru a le încuraja progresul.

Orice copil preferă să învețe și să încerce lucruri noi într-un mod distractiv, prin joacă, iar această aplicație reprezintă o modalitate creată exact pentru așa ceva, pentru a îmbina utilul cu plăcutul și pentru a îmbogăți cunoștințele celor mici.

Așadar, produsul prezentat poate ține cu succes locul unei ore de curs pentru cei aflați la început de drum sau poate fi o variantă folosită pentru a testa și verifica informațiile învățate la școală.

CE OFERĂ JOCUL?

- Ghidează și învață copilul scrierea și pronunția fiecărei litere sau cifre
- 4 categorii diferite a căror grad de dificultate este crescut treptat
- 26 litere mari de tipar + sunete și imagini reprezentative pentru a asocia fiecare literă cu pronunția corectă și un cuvânt care începe cu aceasta
- 26 litere mici de tipar + sunete și imagini reprezentative (diferite față de cele folosite pentru literele mari)
- 99 de cifre și numere + sunete și imagini reprezentative
- 99 de cuvinte asociate cu imagini diferite care trebuie scrise de către cei mici, fiecare literă fiind rostită individual
- Posibilitatea de a adăuga orice cuvânt în joc cu ajutorul tastaturii, astfel cei mici vor putea să învețe să își scrie propriul nume sau chiar și cuvinte mai complexe decât cele prezente în joc
- O platformă educativă cu o interfață prietenoasă și ușor de folosit de către oricine

Acest joc reprezintă o “școală altfel” prin care micii elevi pot îmbina stilul kinestezic de învățare, cu cel vizual și cu cel auditiv într-un singur loc.
Învață să Scrii: Școala Online 1.0.1 Update
2020-11-02 Version History
- Bug rezolvat pentru numerele cu 2 cifre
- Imbunatatire UI pentru Telefoanele cu ecran de tip Iphone X
More
More Information
Price:
$0.99
Version:
1.0.1
Size:
225.1 MB
Update Date:
2020-11-02
Developer:
Bruma Vlad
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps