Τα ζώα της φάρμας Τα ζώα της φάρμας Free Get
Τα ζώα της φάρμας

Τα ζώα της φάρμας

Efthimios Papoulias

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-05-08

Size

97.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Τα ζώα της φάρμας Description
Ακούστε και ζωντανέψτε σε 3D τα ζώα της φάρμας!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να λειτουργήσει πλήρως η εφαρμογή θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί το βιβλίο "Τα ζώα της φάρμας" των εκδόσεων bitar. Μπορείτε να το βρείτε στο http://www.livebooks.gr και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Αν μπορούσαν τα ζώα της φάρμας να μας τραγουδήσουν τη ζωή τους, θα έλεγαν ότι σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε χαριτωμένα ποιήματα για τους μικρούς μας φίλους, μέσα από τα οποία τα ίδια τα ζώα μας συστήνονται. Ο κόκορας, η αγελάδα, το πρόβατο και άλλα ζώα διαγωνίζονται στην ποίηση και παρουσιάζουν τα κατορθώματα και τα χαρακτηριστικά τους.

Ένα βιβλίο που θα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι, διότι μέσα με αυτόν τον πολύ διασκεδαστικό τρόπο τα παιδιά απομνημονεύουν αυθόρμητα τα μικρά ποιήματα και μαθαίνουν μέσα από τις πολύ ρεαλιστικές απεικονίσεις υψηλής ανάλυσης, τα ζώα της φάρμας καθώς και το περιβάλλον τους.

Το βιβλίο που κρατάτε χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) ώστε να «ζωντανέψει» το περιεχόμενο πάνω στις σελίδες του. Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή που συνοδεύει το βιβλίο με τίτλο “Τα ζώα της φάρμας”. Σημαδέψτε τις σελίδες του βιβλίου με το ειδικό σύμβολο και θα δείτε μέσα από τις οθόνες των φορητών συσκευών το περιεχόμενό του να ζωντανεύει τρισδιάστατα με ήχο και κίνηση. Επίσης εάν σημαδέψετε το εξώφυλλο, μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθός τους, να τα μετακινήσετε αλλά και να βγείτε ξεκαρδιστικές φωτογραφίες παρέα με όλα τα ζώα της φάρμας που περιέχονται στο βιβλίο.
Τα ζώα της φάρμας 1.0 Update
2017-05-08 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
97.9 MB
Genre:
Education Books
Update Date:
2017-05-08
Developer:
Efthimios Papoulias
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps