АгроВардар АгроВардар Not Available
Removed from the App Store
АгроВардар

АгроВардар

Venikom

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-09-30

Size

24.1 MB

Screenshots for iPhone

АгроВардар Description
Информативен портал, која што ќе ги објавува информациите од областа на земјоделието од Вардарскиот регион. Исто така, база на компании од Вардарскиот регион.
АгроВардар 1.0 Update
2016-09-30 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
24.1 MB
Genre:
News
Release Date:
2016-09-30
Developer:
Venikom
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps