123 Numere și Oi 123 Numere și Oi Free Get
123 Numere și Oi

123 Numere și Oi

Kidsopia

2.1.27 for iPhone, iPad
0

0 Ratings

Release Date

2017-01-27

Size

49.9 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
123 Numere și Oi Description
În istoria omenirii cea mai de succes metodă pentru ațipit a fost număratul oilor. Apoi au apărut paturile pufoase pentru ațipit și matematica pentru numere. Noi ne-am gândit să dăm o nouă șansă oilor!
Cei mici vor învăța numerele de la 1 la 99, cum se citesc și se scriu precum și ordinea lor într-un joc distractiv chiar și pentru cei mofluzi! Acum avem 3 niveluri de distractie matematică la stană:

Imașul Delicios
Fiecare oiță are câte un meniu și fiecare fel de mâncare un anumit număr. Dar cine știe să citească și să le potrivească? Poate cei mici de la voi de acasă?

Căsuța de Ațipeală
Oițele nu vor sa doarmă până nu își găsesc perechea din vis. Cei mici vor memora numerele și le vor găsi perechea: micile behăitoare vor putea să doarmă liniștite.

Transhumițatorul
Nici o poveste cu oi nu ar fi perfectă fără puțină transhumanță. Aici la noi micuțele patrupede și-au construit o catapultă ca să ajungă cât mai repede pe dealurile pline de iarbă proaspătă. Aici vor interveni cei mici pentru că transportatorul oieresc nu funcționează fără cunoștințe de matematică! Copiii vor ști să îl acționeze cu șiruri bine ticluite de numere crescătoare și descrescătoare.

Vă place jocul nostru? Dacă da, daţi-ne un rating!
Comentarii? Sugestii? Vă ascultăm!

Kidsopia oferă o gamă largă de jocuri distractive şi modalităţi creative de a învăţa copilul lucruri noi.
Platforma Kidsopia este perfectă pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească corect.
Kidsopia este o platformă educaţională bazată pe studiul UNICEF: “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” (RFIDT).

Ne-am bazat pe exerciţiu şi practică ca fundament în procesul de învăţare al domeniilor precum ştiinţă (matematică, geometrie, fizică, chimie), biologie (corpul uman, animale, plante), artă (colorat, desenat, pictat), logică (puzzle-uri de imagini şi cuvinte), dezvoltarea emoţională (conştiinţa de sine, încrederea în sine, moduri de a face faţă şi a înţelege sentimentele).
Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constând în 3 etape:

1. Acumularea şi înţelegerea noilor concepte.
2. Fundamentarea acestor noţiuni prin procesul de exersare.
3. Dezvoltarea capacităţii de a recunoaşte, asocia şi aplica aceste noi informaţii.

Scopul aplicaţiilor din Kidsopia este ca cei mici să înveţe într-o manieră relaxată, jucăuşă şi inteligentă conceptele expuse mai sus.

Mai multe detalii pe: www.kidsopia.ro

Limba: Româna (România, Moldova)
123 Numere și Oi 2.1.27 Update
2017-01-27 Version History
Optimizari pentru iOS 10.2
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1.27
Size:
49.9 MB
Genre:
Education Games
Release Date:
2017-01-27
Developer:
Kidsopia
Language:
Bulgarian Chinese Czech Dutch English French German Hungarian Italian Japanese Korean Polish Portuguese Romanian Russian Spanish Swedish Turkish
More
In-App Purchases:

Deblochează toate jocurile din Stâna Pastel! $2.99

More
You May Also Like
Developer Apps