Removed from the App Store
a-Ha!

a-Ha!

3.0.16 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-04-09

Size

147.3 MB

Screenshots for iPhone

a-Ha! Description
Cu Promenada si Mega Mall ai mereu cele mai cool noutati in buzunar iar vizitele in mallul tau preferat sunt duse la un alt nivel. Noua aplicatie a-Ha! iti reinventeaza experientele de shopping, iar cumparaturile tale sunt transformate in cadouri fresh, la alegere, de fiecare data.

Strange puncte in aplicatie si alege-ti cadoul preferat din lista de oferte. Tot ce trebuie sa faci este sa iti instalezi aplicatia si sa scanezi bonurile de cumparaturi in contul tau, iar noi te premiem.

In plus, ai acces exclusiv la beneficii, discount-uri si surprize, afli primul despre evenimentele pe care ti le pregatim sau magazinele pe care le lansam. Si pentru a gasi usor cele mai noi oferte, a-Ha! te ajuta sa navighezi rapid in mall ca sa ajungi direct unde ai nevoie.

TOP FEATURES:

- Transforma-ti cumparaturile in cadouri, la alegere
- Descopera cele mai noi oferte
- Bucura-te de beneficii exclusive
- Salveaza cele mai cool evenimente
- Exploreaza locurile tale preferate de going out si bucura-te de experiente culinare la un alt nivel
- Fii propriul tau designer! Salveaza-ti produsele favorite si creeaza colectii in tendinte
- Navigheaza mai repede si mai usor prin mall
- Decide cum vrei sa comunicam cu tine si modifica-ti, dupa preferinte, acordurile de marketing
a-Ha! 3.0.16 Update
2019-04-09 Version History
Bucura-te de o noua experienta a-Ha! cu un design mai prietenos, fresh si noi modalitati de entertainment: transforma-ti cumparaturile in premii mult mai rapid cu functia updated de scan si OCR imbunatatit, creaza-ti propriile colectii cu produsele preferate, salveaza evenimentele sezonului si bucura-te de beneficii exclusive la fiecare vizita in Mega Mall si Promenada. In plus, poti gasi mult mai usor locurile tale preferate de going out cu functia de Indoor Navigation. Daca nu ai un profil te poti bucura de experienta a-Ha! si in instanta de vizitator, dar nu ar fi pacat sa pastram toate cadourile si noutatile pentru noi? In plus, datele tale sunt la un swipe distanta cu un nou feature de actualizare profil.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.0.16
Size:
147.3 MB
Genre:
Utilities
Update Date:
2019-04-09
Language:
English
More
You May Also Like