Ajuntament Bellvís i els Arcs Ajuntament Bellvís i els Arcs Free Get
Ajuntament Bellvís i els Arcs

Ajuntament Bellvís i els Arcs

Reskyt

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-01-25

Size

8.7 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Ajuntament Bellvís i els Arcs Description
L'aplicació de l'Ajuntament de Bellvís i els Arcs et permet accedir a tota la informació sobre aquest municipi: notícies, agenda d'activitats, telèfons d'interès, informació bàsica dels serveis municipals i altres recursos útils tant per a la ciutadania com per als visitants. Estaràs al dia de totes les informacions que el teu ajuntament genera.
Descarrega't l’APP Oficial de Bellvís i els Arcs al teu mòbil, i no et perdis cap de les activitats i esdeveniments gràcies a la seva agenda actualitzada dia a dia.
Coneixeràs totes les incidències i activitats que succeeixen al poble mitjançant notificacions push que rebràs al teu mòbil (tancaments de carrers, per exemple).
Accediràs a un món de serveis amb utilitats que segur seran del teu interès (podràs demanar visita al metge, entre d’altres).
Gaudiràs dels àlbums de fotografies que el teu consistori penjarà de totes les festivitats que es realitzen al municipi.
També podràs veure els plens en vídeo així com fer-te seguidor de les xarxes socials que el teu ajuntament disposa.
Et convidem a conèixer la APP de l’Ajuntament de Bellvís i els Arcs, la millor manera de portar el municipi a la butxaca.
Ajuntament Bellvís i els Arcs 1.0 Update
2017-01-25 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
8.7 MB
Genre:
Entertainment
Update Date:
2017-01-25
Developer:
Reskyt
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps