Alingsås Tidning Alingsås Tidning Not Available
Removed from the App Store
Alingsås Tidning

Alingsås Tidning

Pixits

2.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-05-02

Size

12.4 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Alingsås Tidning Description
Alingsås Tidnings nyhets- och debattapp ger dig snabbt och enkelt de senaste lokala nyheterna och insändarna i mobilen, snyggt presenterade i händelseföljd. AT är ledande tidning i Alingsås, Vårgårda och Herrljunga kommuner.

Appen innehåller också Kultur&Nöje, Krönikor, Sportblogg, match- och resultatservicen Sport idag samt läsarnas kommentarer till både nyhetsartiklar, insändare och bloggar. Det går att kommentera direkt i appen. Notiser har en egen avdelning, I korthet. Man kan även läsa Alingsås Tidning i elektroniskt format som e-Tidning genom appen.

Appen fungerar i iOS8 och uppåt, för enheter med äldre operativ hänvisar till vår responsiva hemsida www.alingsastidning.se. Appen stöjder push-notiser, för att användaren ska kunna få tips om nyheter eller erbjudanden.

Funktionerna Tipsa på Facebook och Tipsa via e-post gör det lätt att dela med sig av AT:s nyheter. Texten i artiklarna går naturligtvis att förstora.

Appen utvecklas kontinuerligt för att skapa en så bra upplevelse för läsaren som möjligt. Mejla till mobil@alingtid.se om du har frågor eller synpunkter.
Alingsås Tidning 2.2 Update
2016-05-02 Version History
Vi jobbar kontinuerligt med att göra AT appen bättre för våra läsare. Nu kan du komma ännu snabbare till din favoritavdelning genom att använda 3D Touch om du har en iPhone med denna teknik. Vi har sorterat om de olika avdelningar i nederkant utifrån vilka som är mest populära. Vi har även lagt till en funktion som läser upp nyheterna för dig, smidigt när man sysslar med annat. Klicka örat på artikelsidan så får du artikeln uppläst för dig, klicka igen så stoppar uppläsningen.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.2
Size:
12.4 MB
Genre:
News
Release Date:
2016-05-02
Developer:
Pixits
Language:
English Swedish
More
You May Also Like