Alpesi Utazás Alpesi Utazás Free Get
Alpesi Utazás

Alpesi Utazás

ARworks

1.0.6 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-06-01

Size

458.1 MB

Screenshots for iPhone

Alpesi Utazás Description
Messze innen, hol a hófedte hegyláncok gyengéden simulnak össze az alpesi lankákkal, létezik egy mesébe illő városka, melynek lakói már alig várják látogatásod!
Indulj Te is alpesi utazásra interaktív társasjátékunkkal, és kóstolj bele a tejcsokisan édes lilabergi életbe! Bár ebben a városkában minden csupa gyengédség, meglepetésekből sincs hiány: a kiterjesztett valóság különleges technológiájának köszönhetően kijelződön keresztül Lilaberg lakói kilépnek a társasjátékok kétdimenziós világából!

Hogyan tudsz játszani?

• Győződj meg róla, hogy telefonod legalább 70%-os töltöttséggel rendelkezik.
• Indítsd el a játékot a megfelelő játékmódban, érintsd meg a képernyőt a kockadobáshoz, majd tedd meg első lépéseidet a táblán!
• Alkalmazásunk segítségével olvasd be a mezőt, melyre megérkezel (pozícionáld a mezőn található kódot a képernyő közepére), kövesd az instrukciókat, és készülj fel a meglepetésekre: némelyiken az elemek akár életre is kelhetnek!
• A képernyő bal felső sarkában található „vissza” gombbal bármikor kiléphetsz a játékból a főmenübe.

Otthoni játékmód

Keress néhány bábut a játékhoz, hogy mindenkinek jusson egy, majd helyezd őket a START mezőre (használhatsz kulcstartófigurát, kupakot, aprópénzt vagy egy bábut otthoni társasaid egyikéből)! A játék során ügyelj rá, hogy a bábuk ne takarják el a mezőkön elhelyezett kódot! Amennyiben többen játszotok, játékunkat mindenkinek le kell töltenie készülékére. Fontos, hogy ebben az esetben először dobnotok és lépnetek kell, a mezőket pedig csak azután olvassátok le (sorrendben), hogy az utolsó játékos is lépett a bábujával. A következő kör így azzal veszi kezdetét, hogy az első játékos leolvassa a mezőt, melyre az előző körben megérkezett, majd következhet a második játékos, és így tovább.

Játékunk minimum rendszerigénye

•iPhone esetében
iPhone 4s, valamint iOS 8 (kijelzőméret min. 3,5”, felbontás min. 640x960 pixel)

Amennyiben további segítségre, információra van szükséged a társasjátékkal kapcsolatban, írj a milka@hpsdigital.hu e-mail címre!
Alpesi Utazás 1.0.6 Update
2017-06-01 Version History
hibajavítások
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.6
Size:
458.1 MB
Genre:
Games Board
Update Date:
2017-06-01
Developer:
ARworks
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps