CSB Skills

CSB SkillsFree

1.0for iPhone, iPod touch
App4Talent IP B.V.
Developer
33.4 MB
Size
Sep 24, 2022
Update Date
Education
Category
4+
Age Rating
Age Rating
4+
Apps in this category do not contain restricted content.
9+
Apps in this category may contain mild or occasional cartoon, fantasy or real-life violence, as well as occasional or mild adult, sexually suggestive or horrifying content and may not be suitable for children under 9 years of age.
12+
Apps in this category may contain occasional mild indecent language, frequent or intense cartoon or real-life violence, minor or occasional adult or sexually suggestive material, and simulated gambling, and may be for children under 12 years of age.
17+
You must be at least 17 years old to access this App.
Apps in this category may contain frequent and intense offensive language; Frequent and intense cartoon, fantasy or realistic violence: frequent and intense adult, scary and sexually suggestive subjects: as well as sexual content, nudity, tobacco, alcohol and drugs, may not be suitable for children under 17 years of age.
CSB Skills Screenshots
CSB Skills posterCSB Skills posterCSB Skills posterCSB Skills posterCSB Skills poster

About CSB Skills

App4Talent
App4Talent geeft inzicht in talenten en kwaliteiten van studenten. Met deze applicatie kunnen studenten op eenvoudige manier praktijkopdrachten vastleggen in een digitaal portfolio. Middels foto- en videobeelden kunnen studenten hun praktijkervaringen zichtbaar maken aan hun docent. Docenten kunnen realtime de opdrachten van de studenten controleren en evalueren. Zo heeft de docent altijd zicht op de ontwikkeling van de studenten. De docent evalueert en beoordeeld opdrachten van student via zijn eigen inbox. Zo kan de docent de ontwikkeling van de studenten monitoren en bijhouden. Tevens kan de docent op afstand opdrachten voor de studenten klaarzetten. De studenten krijgen deze opdrachten toegestuurd naar hun app.

Leerlijnen
Tijdens het uitvoeren van praktijkopdrachten laat de student zien dat hij beschikt over competenties of kan er gewerkt worden aan andere leerlijnen. De voortgang van deze competenties/leerlijnen wordt door de docent in App4Talent bijgewerkt en is voor de student op ieder moment zichtbaar. De docent geeft de vordering van de competentie/leerlijn aan tijdens het beoordelen van de opdrachten. Zo is de student in staat om zijn leerproces te sturen naar de leergebieden die extra aandacht nodig hebben. Lesmateriaal kan specifiek per student aangeboden worden waardoor leertrajecten op maat gegeven kunnen worden.

Portfolio
Doordat de student bewijs verzamelt van zijn praktijkvorderingen ontstaat er een portfolio. De student kan zelf bepalen welke bewijsstukken hij inzichtelijk wil maken. Deze kunnen aangevuld worden met een zelfpresentatie en aanbevelingen van bijvoorbeeld de werkgever. De profielpagina kan een student gebruiken voor het aanvragen van een examen of voor sollicitaties.

De docent
App4Talent maakt het mogelijk voor een docent om op ieder moment inzicht te hebben in de voortgang van zijn studenten. De docent kan op individueel- en op groepsniveau opdrachten aanbieden en het leerproces sturen. Onderwerpen die in de klas worden behandeld kunnen gevolgd worden met een opdracht die de docent klaarzet in de applicatie van de student. Ook kan de docent opdrachten klaarzetten met als doel een specifieke competentie/leerlijn aan te moedigen

Meer informatie over App4Talent is te vinden op www.app4talent.nl.
Show More

What's New in the Latest Version 1.0

Last updated on Sep 24, 2022
Version History
1.0
Sep 24, 2022

CSB Skills FAQ

Click here to learn how to download CSB Skills in restricted country or region.
Check the following list to see the minimum requirements of CSB Skills.
iPhone
Requires iOS 11.0 or later.
iPod touch
Requires iOS 11.0 or later.
CSB Skills supports English

CSB Skills Alternative

You May Also Like

Get more from App4Talent IP B.V.