Ik Ben

Ik BenFree

6.21.0for iPhone, iPad and more
8.9
13 Ratings
T-Mobile Netherlands Holding BV
Developer
34.5 MB
Size
Oct 9, 2017
Update Date
Utilities
Category
4+
Age Rating
Age Rating
4+
Apps in this category do not contain restricted content.
9+
Apps in this category may contain mild or occasional cartoon, fantasy or real-life violence, as well as occasional or mild adult, sexually suggestive or horrifying content and may not be suitable for children under 9 years of age.
12+
Apps in this category may contain occasional mild indecent language, frequent or intense cartoon or real-life violence, minor or occasional adult or sexually suggestive material, and simulated gambling, and may be for children under 12 years of age.
17+
You must be at least 17 years old to access this App.
Apps in this category may contain frequent and intense offensive language; Frequent and intense cartoon, fantasy or realistic violence: frequent and intense adult, scary and sexually suggestive subjects: as well as sexual content, nudity, tobacco, alcohol and drugs, may not be suitable for children under 17 years of age.
Ik Ben Screenshots
Ik Ben posterIk Ben posterIk Ben posterIk Ben posterIk Ben posterIk Ben posterIk Ben posterIk Ben poster
Ik Ben posterIk Ben posterIk Ben posterIk Ben posterIk Ben posterIk Ben posterIk Ben posterIk Ben poster

About Ik Ben

Ben® in controle over mijn abonnement

Met mijn Ben app ben je altijd op de hoogte van jouw verbruik. De app is beschikbaar voor al mijn klanten, altijd en overal.


Wat kan je met mijn app?

· Je bent altijd op de hoogte van jouw verbruik, zelfs tot in de details!
· Bekijk en download je facturen.
· Schaf MB Extra aan als je internetbundel op is of wijzig je bundel als je maandelijks toch meer MB's of minuten nodig hebt.
· Wijzig je adres of IBAN-nummer, zet je voicemail aan of uit en check je pukcode.
· Vind het antwoord op jouw vraag onder Service. Of stel je vraag aan mijn Klantenservice.
· Log gemakkelijk en snel in met je vingerafdruk, pincode of gezichtsherkenning. Of blijf altijd ingelogd door te kiezen voor ‘Geen codeslot instellen’.
· Heb je meerdere nummers in je Ben account? Geen probleem. Veeg de belstatus eenvoudig naar links of rechts om het verbruik van de andere mobiele telefoonnummers te bekijken.


Wat heb je nodig?

· Een smartphone met minimaal iOS 10 of hoger;
· Mobiel internet of wifi-verbinding;
· Een Ben® abonnement;
· Ik Ben inloggevens.


Feedback?

Ik ben blij met jouw feedback. Want jij kunt mij helpen om de Ben app te verbeteren. Geef jouw bevindingen door via de feedback optie in de Ben app.
Show More

What's New in the Latest Version 6.21.0

Last updated on May 23, 2023
Old Versions
In deze update heb ik het makkelijker gemaakt om je internetlimiet in het buitenland aan of uit te zetten. Je kunt dit nu makkelijk en snel via mijn app regelen. Zoals altijd heb ik ook een aantal verbeteringen achter de schermen doorgevoerd. Daar merk je als het goed is helemaal niks van.

De groeten van Ben
Show More
Version History
6.21.0
May 23, 2023
In deze update heb ik het makkelijker gemaakt om je internetlimiet in het buitenland aan of uit te zetten. Je kunt dit nu makkelijk en snel via mijn app regelen. Zoals altijd heb ik ook een aantal verbeteringen achter de schermen doorgevoerd. Daar merk je als het goed is helemaal niks van.

De groeten van Ben
6.20.0
Feb 27, 2023
In deze update heb ik geen spannende nieuwe dingen voor je, maar wel verbeteringen onder de motorkap.
De groeten van Ben
6.19.0
Dec 12, 2022
In deze update heb ik geen spannende nieuwe dingen voor je, maar wel verbeteringen. Zat je bijvoorbeeld al weken te wachten op die dag dat je mocht verlengen? Zodra je mag verlengen kun je nu gelijk doorklikken om het te regelen. Ik heb ook wat aanpassingen gedaan aan de bestelstatus en nog wat andere dingen onder de motorkap. Fijne dagen!


De groeten van Ben
6.18.0
Nov 7, 2022
In deze update heb ik het makkelijker gemaakt om een betalingsregeling aan te vragen. Fijn als je even iets meer ruimte nodig hebt. Je kunt dit nu makkelijk en snel via mijn app regelen. Voor nieuwe klanten is het nu ook mogelijk om de status van een bestelling te volgen in de app.
Zoals altijd heb ik ook een aantal verbeteringen achter de schermen doorgevoerd. Daar merk je als het goed is helemaal niks van.
De groeten van Ben
6.17.1
Oct 3, 2022
In deze update heb ik een opfrisbeurt onder de motorkap gedaan. Een aantal dingen gaan nu net iets makkelijker of duidelijker. Vorige keer heb ik Klantvoordeel geïntroduceerd, een mooie manier om extra's te krijgen met meerdere abonnementen. Ik laat nu duidelijk zien welk voordeel actief is. Heb je nog vragen over Klantvoordeel? De meest gestelde vragen over Klantvoordeel zijn nu nog makkelijker door te nemen.
6.16.0
Sep 13, 2022
Fijne vakantie gehad? Mooi!

Ik Ben druk bezig geweest om je ook na de vakantie een zonnig gevoel te geven. In deze update heb ik een aantal nieuwe mogelijkheden geïntroduceerd en mijn app weer een stukje sneller gemaakt. Je kunt nu bijvoorbeeld in één keer je toestelkrediet afbetalen met een handige link naar iDeal. Je kunt nu ook al je huisgenoten uitnodigen voor klantvoordeel, ook als ze een ander account bij mij hebben. Ik heb natuurlijk ook weer een paar kleine verbeteringen onder de motorkap gedaan waarvan je alleen merkt dat mijn app fijner en sneller werkt.Groeten van Ben
6.15.1
Aug 8, 2022
In deze update heb ik een heleboel dingen gedaan waar je nu nog niets van merkt. Ik heb de app namelijk klaargemaakt voor een leuke verrassing die er binnenkort aankomt.

Wat je wel op kan vallen is de knop 'mijn gegevens' in je instellingen menu, hij zat wat verstopt. Zo kun je sneller vinden wat je zoekt, dat scheelt weer. Verder heb ik een paar pagina's beter leesbaar gemaakt en wat kleurtjes aangepast. Kleine dingen die net wat meer comfort bieden.


Groeten van Ben
6.14.1
Jul 18, 2022
In deze update heb ik een heleboel dingen gedaan waar je nu nog niets van merkt. Ik heb de app namelijk klaargemaakt voor een leuke verrassing die er binnenkort aankomt.

Wat je wel op kan vallen is de knop 'mijn gegevens' in je instellingen menu, hij zat wat verstopt. Zo kun je sneller vinden wat je zoekt, dat scheelt weer. Verder heb ik een paar pagina's beter leesbaar gemaakt en wat kleurtjes aangepast. Kleine dingen die net wat meer comfort bieden.


Fijne zomer!


Groeten van Ben
6.13.0
Jun 20, 2022
Het is weer bijna tijd voor vakantie. Om je zomer nog mooier te maken, heb ik alles wat je van me nodig hebt om goed voorbereid naar het buitenland te gaan bij elkaar gezet.
En omdat ik toch bezig was heb ik je verbruik ook gelijk wat inzchtelijker gemaakt, wel zo handig als je vakantiefoto's richting thuis vliegen. Zoals altijd heb ik achter de schermen ook wat verbeteringen gedaan om te zorgen dat de app op rolletjes loopt.

Zonnige groeten van Ben
6.12.0
May 30, 2022
Het wordt weer lekker weer dus ik had zin in een lenteschoonmaak. Ik zag je vingerafdruk wat wazig, waardoor inloggen niet altijd goed ging. Ik heb de zeem er eens goed over getrokken, en ik herken je nu gewoon weer wanneer dat moet. Ik heb ook het pincode scherm een wasbeurt gegeven, op jouw aanraden heb ik het invulveld duidelijker gemaakt. Onder de motorkap heb ik gelijk wat bugs weggepoetst. Mocht je toevallig je rekeningnummer aanpassen, dan zie je dat ik daar een fris laagje verf heb aangebracht. Ten slotte kun je via ‘Abonnement’ nu een extra Sim Only abonnement afsluiten, voor als je zelf ook aan iets nieuws toe bent.
6.11.0
Apr 19, 2022
In deze release heb ik vooral achter de schermen veel werk gedaan. Daar merk je dus niet gelijk iets van.
Je ziet wel een aantal veranderingen: ik heb bijvoorbeeld een aantal onderwerpen logischer ingedeeld in het menu. De app heb ik ook wat beter beveiligd, want jouw gegevens zijn van jou en dat moeten ze ook blijven. Je merkt pas iets van de nieuwe eisen aan je wachtwoord als je het moet wijzigen of vergeten bent. Je kunt het natuurlijk ook gelijk doen, dan weet je zeker dat je goed zit.
6.10.1
Mar 21, 2022
In deze update heb ik weer wat pagina’s verbeterd:
- Simkaart aanvragen, activeren en blokkeren
- Abonnement
Ze hebben niet alleen een likje verf gehad, maar ze laden nu ook sneller.


De abonnementspagina heeft ook een mooie toevoeging: je kunt nu direct zien vanaf wanneer je het abonnement weer kunt verlengen.
6.9.0
Feb 28, 2022
In deze update heb ik weer wat pagina’s in een nieuw jasje gestoken:

- Bundel wijzigen bevestigingspagina
- Internet & bellen pagina
- Facturen
- Mijn abonnementIk heb ook nog wat andere verbeteringen aangebracht!
Je kunt nu weer gewoon uitloggen zonder foutmelding en ik heb op de achtergrond weer mijn best gedaan om je IkBen-ervaring nog soepeler te laten verlopen.
6.8.0
Jan 24, 2022
Ik heb niet stilgezeten, in deze release heb ik de Bundel wijzigen pagina in een nieuw jasje gehesen.Onder de motorkap heb ik updates en verbeteringen doorgevoerd om jouw ervaring in Ik Ben nog fijner te maken. Ik heb ervoor gezorgd dat je nog makkelijker met je vingerafdruk of gezichtsherkenning kan inloggen. Ben je dan in Ik Ben, dan werkt de terugknop nu helemaal goed.
6.7.0
Dec 15, 2021
In deze release heb ik de Simkaart en Vriendenvoordeel pagina in een nieuw jasje gestoken.

De Simkaartpagina heeft als bijkomend voordeel dat de ‘meer informatie’ links beter zichtbaar en klikbaar zijn zodat informatie over pin- en pukcode makkelijker te vinden is. Verder heb ik een paar kleine fixes toegevoegd.

6.5.1
Dec 8, 2021
De Ben app werkte voor iPhone 6 gebruikers niet perfect waardoor een blauw scherm werd getoond. Hiervoor heb ik een aantal wijzigen doorgevoerd. Download de meest recente versie voor optimaal gebruik van de app.
6.5.0
Nov 15, 2021
Onder de motorkap heb ik een aantal wijzigingen doorgevoerd waardoor de Ben app nog gebruiksvriendelijker en sneller is geworden. Wanneer je helaas geen Ben klant meer bent, dan is er nu toch de mogelijkheid gemaakt om bepaalde informatie in te zien in de Ben app.

Jouw feedback gebruik ik om de Ben app nog beter te maken.
Heb je suggesties? Stuur mij je feedback in de app onder Instellingen en dan 'Over mijn app'.
6.1.0
Jun 17, 2021
In deze versie ziet mijn app er heel anders uit! Naast de aanpassingen in het ontwerp, heb ik ook veel functionaliteiten verbeterd: MB Extra kopen, bundel wijzigen en het aanpassen van je gegevens. Dit zorgt ervoor ervoor dat mijn app mooier, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker is geworden.

Jouw feedback gebruik ik om de Ben app nog beter te maken.
Heb je suggesties? Stuur mij je feedback in de app onder Instellingen en dan 'Over mijn app'.
5.26.3
Mar 5, 2021
In deze versie heb ik wat onzichtbaar werk gedaan om problemen op te lossen en de prestaties te verbeteren.

Jouw feedback gebruik ik om de Ben app nog beter te maken.
Heb je suggesties? Stuur mij je feedback in de app onder Instellingen en dan 'Over mijn app'.
5.26.2
Feb 9, 2021
In deze update heb ik een probleem opgelost om de stabiliteit van mijn app te verbeteren.

Jouw feedback gebruik ik om de Ben app nog beter te maken. Heb je suggesties? Stuur mij je feedback in de app via "Over mijn app."
5.26.1
Jan 21, 2021
Bedankt dat je mijn app gebruikt! In deze update heb ik twee kleine problemen opgelost: bij het aanpassen van je huisnummer en bij het inloggen op Ben Kind. Ook heb ik het feedback-formulier aangepast om jouw opmerkingen nog beter te kunnen verwerken.

Jouw feedback gebruik ik om de Ben app nog beter te maken. Heb je suggesties? Stuur mij je feedback in de app via "Over mijn app."
5.26.0
Jan 19, 2021
Bedankt dat je mijn app gebruikt! In deze update heb ik een probleem opgelost bij het aanpassen van je huisnummer. Ook heb ik het feedback formulier aangepast om jouw opmerkingen nog beter te kunnen verwerken.

Jouw feedback gebruik ik om de Ben app nog beter te maken. Heb je suggesties? Stuur mij je feedback in de app via "Over mijn app."
5.25.0
Dec 14, 2020
Ik heb het makkelijker voor je gemaakt om je gebruikersnaam of je wachtwoord te wijzigen. En zoals altijd heb ik kleine probleempjes opgelost en allerlei verbeteringen doorgevoerd.

Jouw feedback gebruik ik om mijn app te verbeteren. Heb je tips of opmerkingen? Laat het mij weten in de app!
5.24.0
Nov 17, 2020
Heb je een nieuw Ben abonnement die nog niet is gestart? Dan kan je vanaf nu alvast een kijkje nemen in mijn app.
Zo ben je er helemaal klaar voor als jouw abonnement bij mij in gaat.

Jouw feedback gebruik ik om mijn app te verbeteren.
Heb je tips of opmerkingen? Laat het mij weten in de app!
5.23.0
Oct 29, 2020
Ben er weer met een nieuwe versie van mijn app!
In deze versie heb ik er voor gezorgd dat je de facturen weer kunt downloaden.
Verder heb ik een hoop kleine verbeteringen doorgevoerd in mijn app om jou een nog betere ervaring te geven.

Heb je tips of opmerkingen om mijn app te verbeteren? Ik hoor het graag in mijn app!

Ik Ben FAQ

Click here to learn how to download Ik Ben in restricted country or region.
Check the following list to see the minimum requirements of Ik Ben.
iPhone
Requires iOS 12.4 or later.
iPad
Requires iPadOS 12.4 or later.
iPod touch
Requires iOS 12.4 or later.
Ik Ben supports English

Ik Ben Alternative

You May Also Like

Get more from T-Mobile Netherlands Holding BV