KAM Formulieren App

KAM Formulieren AppFree

6.5.9for iPhone, iPad and more
Gerben de Vries - KAM-advies & begeleiding
Developer
16.8 MB
Size
May 1, 2019
Update Date
Business
Category
4+
Age Rating
Age Rating
4+
Apps in this category do not contain restricted content.
9+
Apps in this category may contain mild or occasional cartoon, fantasy or real-life violence, as well as occasional or mild adult, sexually suggestive or horrifying content and may not be suitable for children under 9 years of age.
12+
Apps in this category may contain occasional mild indecent language, frequent or intense cartoon or real-life violence, minor or occasional adult or sexually suggestive material, and simulated gambling, and may be for children under 12 years of age.
17+
You must be at least 17 years old to access this App.
Apps in this category may contain frequent and intense offensive language; Frequent and intense cartoon, fantasy or realistic violence: frequent and intense adult, scary and sexually suggestive subjects: as well as sexual content, nudity, tobacco, alcohol and drugs, may not be suitable for children under 17 years of age.
KAM Formulieren App Screenshots
KAM Formulieren App posterKAM Formulieren App posterKAM Formulieren App posterKAM Formulieren App posterKAM Formulieren App posterKAM Formulieren App posterKAM Formulieren App posterKAM Formulieren App poster
KAM Formulieren App posterKAM Formulieren App posterKAM Formulieren App posterKAM Formulieren App posterKAM Formulieren App posterKAM Formulieren App poster

About KAM Formulieren App

De KAM Formulieren App is de ideale App om uw formulieren digitaal in te vullen en te verzenden.

De App richt zich op allerlei KAM (Kwaliteit-, Arbo- en Milieu) gerelateerde formulieren, maar beperkt zich hier niet toe. Ieder idee is wel uit te werken!
Met name de formulieren welke vanuit certificeringen als VCA, ISO9001, ISO14001, ISO45001, CKB, SCL / veiligheidsladder, SCIOS, CO-certificering of een BRL gevraagd worden, zijn middels goede, slimme, praktisch opgezette formulieren te verkrijgen of te maken.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan;
- Werkplekinspecties
- Toolboxmeetings incl. aanwezigheidsregistratie
- Taakrisicoanalyses
- VGM-observaties / OOG-rondes
- Onderhoudsrapporten CO-certificering, SCIOS, VBB of BMI
- Incidentenmeldingen
- Leveranciersbeoordelingen
- Klanttevredenheidsmetingen
- Klachtenregistratie
- Urenregistraties
- Onderhoudsbonnen voor bijv. STEK
- DKS bij schoonmaak
- Projectschouwing vooraf
- Kwaliteitsmetingen en -controles
- Bezoekverslagen enz.

Formulieren worden in overleg met u op maat gemaakt en conform uw wensen ingericht. Ook is het mogelijk om zelf formulieren te maken. Daarbij zijn er allerlei slimme opties voor invoegen van foto’s, handtekeningen, databronnen, invoegen documenten, GPS-locaties, voor ingevulde namenlijsten en meer.
Alles wordt geheel voor u opgezet en ingericht. Kant en klaar en direct geschikt om uw registraties digitaal in te (laten) vullen en verwerken!

Ontvang de verzonden formulieren in PDF of in Word in uw eigen huisstijl / Word-layout. Ook is het mogelijk uw formulieren automatisch te laten afleveren in bijv. uw OneDrive.

Mogelijkheden met toegang tot een platform voor het beheer van uw registraties, gebruikers, databronnen en meer!

Wenst u zelf formulieren aan te maken, dan bestaat die mogelijkheid ook. Gebruik de handige widgets om snel en slim formulieren te maken. Informeer naar de opties!

Het onderweg en op locatie verzamelen van data is eenvoudig met deze formulieren App. Gebruikers hebben altijd de juiste formulieren bij zich op de telefoon of tablet, ook als er even geen verbinding is. De App werkt ook prima offline en wacht met verzenden tot er weer verbinding is.

Wilt u via een verzoek sturen naar de gebruiker om een formulier in te vullen of af te ronden? Ook dat is mogelijk! Vraagt u bijvoorbeeld gerust aan uw uitvoerder om de maandelijkse werkplekinspectie uit te voeren door een instructie te verzenden via de App. Ook deels vooraf ingevulde formulieren behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Toegang tot de App alleen met een account. Neemt u contact op voor de mogelijkheden en een opgave van de kosten. Een proefperiode toegang krijgen voor een demo is uiteraard mogelijk.

Er zijn ook mogelijkheden om het beheer uit handen te geven. U heeft dan zelf geen toegang tot het platform, maar kunt wel gebruik maken van alle opties tot automatisering! Het platformbeheer en aanpassen van formulieren wordt dan voor u verzorgd!

Het aantal gebruikers is onbeperkt. U kunt aangeven welke gebruiker toegang krijgt tot welk formulier.
Met uw account kunt de formulieren invullen met de App op ieder mobiel apparaat, maar u kunt ook formulieren invullen in een browser met de Webclient en een link van het formulier versturen via e-mail of op uw website zetten.

Bespaar tijd en papier! Ga vandaag nog digitaal en laat uw formulieren invullen met de KAM Formulieren App!
Show More

What's New in the Latest Version 6.5.9

Last updated on Nov 2, 2022
Old Versions
Deze versie lost een probleem op met de zoekfunctie.
Show More
Version History
6.5.9
Nov 2, 2022
Deze versie lost een probleem op met de zoekfunctie.
6.5.8
Oct 17, 2022
Deze versie lost een aantal problemen op met de laatste versie van iOS
6.5.4
Jan 19, 2022
Deze versie lost een probleem op met registraties die niet verzonden kunnen worden.
6.5.1
Jan 4, 2022
Deze versie beschikt over een nieuwe en veiligere manier van inloggen!
6.3.3
Jan 26, 2021
In deze versie hebben we een probleem met de weergave van concepten opgelost.
6.2.4
Nov 4, 2020
In deze versie hebben we een issue opgelost met het vernieuwen van mappen die ontbrekende databronnen bevatten.
6.1.3
Sep 18, 2020
Bedankt voor het gebruiken van de app! We updaten de app regelmatig zodat deze veilig, gemakkelijk en prettig blijft om mee te werken. In deze versie hebben we een issue met het selecteren van videos uit de Gallery opgelost, is het werken met regels en het scrollen in formulieren en de Search-widget verbeterd!
6.0.3
May 26, 2020
De basis van de app is herbouwd, zodat we sneller kunnen ontwikkelen en makkelijker nieuwe versies kunnen uitbrengen. Voeg eenvoudig PDF-, Word- en Excel-bestanden toe aan jouw formulier met de nieuwe File-widget!
5.10.0
Apr 30, 2019

KAM Formulieren App FAQ

Click here to learn how to download KAM Formulieren App in restricted country or region.
Check the following list to see the minimum requirements of KAM Formulieren App.
iPhone
Requires iOS 13.0 or later.
iPad
Requires iPadOS 13.0 or later.
iPod touch
Requires iOS 13.0 or later.
KAM Formulieren App supports English

KAM Formulieren App Alternative

You May Also Like