Neptun Makedonija

Neptun MakedonijaFree

1.3.2for iPhone, iPad and more
NEPTUN MAKEDONIJA D.O.O
Developer
30.4 MB
Size
May 16, 2019
Update Date
Business
Category
4+
Age Rating
Age Rating
4+
Apps in this category do not contain restricted content.
9+
Apps in this category may contain mild or occasional cartoon, fantasy or real-life violence, as well as occasional or mild adult, sexually suggestive or horrifying content and may not be suitable for children under 9 years of age.
12+
Apps in this category may contain occasional mild indecent language, frequent or intense cartoon or real-life violence, minor or occasional adult or sexually suggestive material, and simulated gambling, and may be for children under 12 years of age.
17+
You must be at least 17 years old to access this App.
Apps in this category may contain frequent and intense offensive language; Frequent and intense cartoon, fantasy or realistic violence: frequent and intense adult, scary and sexually suggestive subjects: as well as sexual content, nudity, tobacco, alcohol and drugs, may not be suitable for children under 17 years of age.
Neptun Makedonija Screenshots
Neptun Makedonija posterNeptun Makedonija posterNeptun Makedonija poster
Neptun Makedonija posterNeptun Makedonija posterNeptun Makedonija poster

About Neptun Makedonija

Нептун ја направи првата мобилна апликација во Македонија за онлајн шопинг на апрати за домаќинство, бела техника, телевизори, смартфони и компјутери.
Онлајн купувањето никогаш не било полесно! Преку вашиот смартфон може да ги погледнете сите производи, да ги изберете и платите потребните производи и истите да ви бидат доставени до вашиот дом или пак да ги подигнете од нашите 25 продавници ширум Македонија.
Придобивка плус и голем напредок во онлајн купувањето е овозможувањето на нашите купувачи кои се дел од лојалната програма “happy” да можат да ги користат бенефициите и онлајн. Тоа се: повластените “happy” цени (цените со попуст), добивање и користење на наградните поени и стекнувањето на нивоа на лојалност.
Со најавувањето на вашиот “happy” акаунт ќе имате увид во: набавените производи, добиените поени, нивото на лојалност.
Со мобилната апликација бидете секогаш во тек со промоциите на Нептун. За секоја голема промоција ќе добивате нотификација на вашиот смартфон.
Show More

What's New in the Latest Version 1.3.2

Last updated on Jul 24, 2023
Old Versions
Bug fix and performance improvements.
Show More
Version History
1.3.2
Jul 24, 2023
Bug fix and performance improvements.
1.3.1
Jul 7, 2023
Change app icons and performance improvements.
1.3.0
May 26, 2023
Bug fixes and performance improvements
1.2.2
Jan 10, 2023
Можност за додавање платежна картичка во кориснички профил и нејзино користење при купување на производи.
1.2.1
Jul 28, 2022
New design for product details and fix bugs.
1.2.0
Jul 25, 2022
Changed product details design and performance improvements.
1.1.1
Mar 12, 2021
Bug fixes and improvements.
1.1
Feb 12, 2021
New and improved design.
New features.
Bug fixes and improvements.
1.0.8
Nov 11, 2020
Fixes and performance improvements.
1.0.7
Apr 16, 2020
Made some improvements that would improve user experience.
1.0.6
Apr 6, 2020
Made improvements that should improve user experience.
1.0.5
Sep 16, 2019
Bug fixes and stability improvements
1.0.4
Jul 11, 2019
Fixed some bugs and made changes that should improve the user experience.
1.0.3
May 23, 2019
Made some changes that should improve usability and performance.
1.0.2
May 17, 2019
Bug fixes and stability improvements
1.0
May 15, 2019

Neptun Makedonija FAQ

Click here to learn how to download Neptun Makedonija in restricted country or region.
Check the following list to see the minimum requirements of Neptun Makedonija.
iPhone
Requires iOS 11.0 or later.
iPad
Requires iPadOS 11.0 or later.
iPod touch
Requires iOS 11.0 or later.
Neptun Makedonija supports English, Albanian, Macedonian

Neptun Makedonija Alternative

You May Also Like