Age Rating
4+
Apps in this category do not contain restricted content.
9+
Apps in this category may contain mild or occasional cartoon, fantasy or real-life violence, as well as occasional or mild adult, sexually suggestive or horrifying content and may not be suitable for children under 9 years of age.
12+
Apps in this category may contain occasional mild indecent language, frequent or intense cartoon or real-life violence, minor or occasional adult or sexually suggestive material, and simulated gambling, and may be for children under 12 years of age.
17+
You must be at least 17 years old to access this App.
Apps in this category may contain frequent and intense offensive language; Frequent and intense cartoon, fantasy or realistic violence: frequent and intense adult, scary and sexually suggestive subjects: as well as sexual content, nudity, tobacco, alcohol and drugs, may not be suitable for children under 17 years of age.
Villa Paradiso Screenshots
Villa Paradiso posterVilla Paradiso posterVilla Paradiso posterVilla Paradiso poster
Villa Paradiso posterVilla Paradiso posterVilla Paradiso posterVilla Paradiso poster

About Villa Paradiso

Nå kan du bestille den deilige Villa Paradiso-pizzaen via telefonen din, enten det er spise inne, takeaway eller hjemkjøring.

Litt om Villa Paradiso.
Da vi reiste til Napoli i 2003 hadde vi ingen anelse om at vi skulle komme hjem med både en pizzaovn og en italiensk kokk. Vi ble stormforelsket i den italienske matkulturen og turen ble starten på en helt fantastisk reise.

året etter åpnet vi dørene til Villa Paradiso på Grunerløkka i Oslo, og har siden den gang blitt en nabolagsrestaurant som har servert tusentalls av napolitanske pizzaer og andre italienske retter til nære og kjære.

Forelskelsen vår har utviklet seg til dyp kjærlighet for den italienske matkulturen og turene til Napoli har blitt mange. Lidenskapen vår har blitt så sterk at vi har gjort det til vår visjon å bringe den videre, slik at flere kan oppleve hva napolitansk pizza og autentisk italiensk matkultur har å by på. Vi vil at flere skal trekke inn den uslåelige lukten av stekt pizzabunn, mozzarella og tomatsaus som siver ut av en vedovn og inn i et lokale som er fylt av summing og stemmer fra forventningsfulle mennesker, som er sulte på både pizza og livet.

Helt siden starten, har vi holdt fast ved grunnprinsippene vi har jobbet etter. Pizzadeigen vår langtidsheves alltid i tre døgn og stekes i ekte vedovn på bøkeved. Vi er genuint opptatt av matopplevelser og kompromissløse når det kommer til råvarer og måten vi lager mat på. Ingen skal fortelle oss hvordan man lager pizza, for dette er noe vi kan ut og inn, og som ligger i både kropp og sjel. Noen vil sannsynligvis kalle oss litt sta, men for oss handler det om lidenskap, integritet og kjærlighet for faget. I tillegg er vi opptatt av at det vi serverer skal fremme helse, bærekraft og dyrevelferd.

En god matopplevelse handler om så mye mer enn bare maten. Vi ønsker at gjestene våre skal kjenne på pulsen vi lever og ånder for hver eneste dag. For italienere er familien viktigere enn noe annet, og det er derfor et av våre viktigste prinsipper er å behandle både gjester og kollegaer som om de er en del av familien. Våre besøkende skal lengte etter det travle miljøet, det litt høye støynivået og duften av ekte vedovnsbakt napolitansk pizza når de har vært for lenge borte. Og de skal føle at de kommer hjem igjen når de kommer tilbake. Benvenuto a casa!
Show More

What's New in the Latest Version 5.9.1

Last updated on May 19, 2020
Old Versions
General improvements and robustifications.
Show More
Version History
5.9.1
May 19, 2020
General improvements and robustifications.

Villa Paradiso FAQ

Click here to learn how to download Villa Paradiso in restricted country or region.
Check the following list to see the minimum requirements of Villa Paradiso.
iPhone
iPad
Villa Paradiso supports English

Villa Paradiso Alternative

You May Also Like