Appie van Albert Heijn Appie van Albert Heijn Free Get
Appie van Albert Heijn

Appie van Albert Heijn

6.29.1 for iPhone, iPad
Free
8.6

15 Ratings

Update Date

2020-03-30

Size

171.5 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Appie van Albert Heijn Description
Welkom bij de app van Albert Heijn.

Met de app van Albert Heijn wordt boodschappen doen nóg makkelijker en persoonlijker. Je kiest zelf hoe je boodschappen doet bij Albert Heijn: bij jou in de supermarkt of online.

Eenvoudig een boodschappenlijstje maken
Vind je producten met de productenvinder of barcodescanner. Kies uit je (persoonlijke) Bonusaanbiedingen of eerdere aankopen, of voeg de ingrediënten vanuit Allerhande recepten toe aan je lijstje.

Snel en gemakkelijk boodschappen doen
Sorteer je boodschappenlijstje op de looproute in je eigen AH winkel en streep de boodschappen op je lijst af terwijl je boodschappen doet.

Direct alles bestellen op je lijst
Kies jouw favoriete bezorgmoment en laat de boodschappen van je lijstje thuisbezorgen of klaarzetten bij een AH Pick Up Point. Iets vergeten? Je kan tot 12 uur voor bezorging nog producten toevoegen.

Met het downloaden van deze applicatie ga je akkoord met de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op het gebruik van de Albert Heijn app en de diensten die via de Albert Heijn app worden geleverd. Je kunt ze nalezen op www.ah.nl/algemene-voorwaarden. Op deze applicatie is het privacy- en cookiebeleid van toepassing dat je kunt nalezen op www.ah.nl/privacy.
De Albert Heijn app is een gratis service van Albert Heijn B.V., ingeschreven in Handelsregister KvK Amsterdam onder nummer 35012085, gevestigd aan de Provincialeweg 11 (1506 MA) te Zaandam. Aan deze applicatie zijn geen abonnementskosten verbonden
Appie van Albert Heijn 6.29.1 Update
2020-03-30 Version History
In deze versie hebben wij informatie toegevoegd over betalen middels een betaalverzoek bij thuisbezorging.
More
More Information
Price:
Free
Version:
6.29.1
Size:
171.5 MB
Update Date:
2020-03-30
Developer:
Albert Heijn
Language:
Dutch
More
You May Also Like
Developer Apps