Diari ARA Diari ARA Free Get
Diari ARA

Diari ARA

4.5.6 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-09-02

Size

66.6 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Diari ARA Description
Al diari ARA només publiquem si és des de la llibertat, el compromís i el rigor. Creiem que el debat, la diversitat d’opinió i la contraposició d’idees són essencials per aconseguir una imatge completa de la realitat. Si vols seguir i entendre l’actualitat des d’aquests valors, l’ARA és el teu diari i tu ets el nostre lector. Ho pots fer des de la nostra aplicació a través del teu iPhone i iPad.

A la ‘Portada’ hi trobaràs els continguts que et proposem segons el criteri de l’equip de redacció; ‘El + nou’, com indica el seu nom, aglutina les notícies per ordre cronològic, amb les novetats a dalt de tot, i ‘El + vist’ són les publicacions més llegides pels lectors. A més, pots fer servir el cercador per trobar qualsevol contingut del nostre arxiu.

També podràs accedir a l’‘Hemeroteca’ (exclusiva per a subscriptors), on podràs descarregar-te el PDF del diari del dia o de qualsevol altra edició des de l’inici de la capçalera. A més, si ets subscriptor podràs enriquir les notícies amb els teus comentaris.

Més informació a https://subscripcions.ara.cat/

SUBSCRIPCIÓ:

Ara pots fer un pas més: uneix-te al periodisme lliure amb la subscripció a l’ARA. Llegeix de manera il·limitada tots els continguts (des de l’app per a iPhone i iPad) i gaudeix dels avantatges de ser subscriptor del diari per només 4,99 €/mes o 49,99 €/any, que se’t cobrarà a través del teu compte d’iTunes quan es confirmi la compra.

Pots desactivar la renovació automàtica a través del teu compte d’iTunes almenys 24 hores abans del final del període actual, però no es reemborsarà cap part no utilitzada en el termini.

Aquí pots revisar les condicions d’ús i la política de privadesa: https://www.ara.cat/avis_legal.html
Diari ARA 4.5.6 Update
2020-09-02 Version History
Solucionat el problema que impedia executar l’app en iOS 9 en l’actualització anterior
More
More Information
Price:
Free
Version:
4.5.6
Size:
66.6 MB
Update Date:
2020-09-02
Language:
English
More
You May Also Like