Attent Uitvaartzorg Attent Uitvaartzorg Not Available
Removed from the App Store
Attent Uitvaartzorg

Attent Uitvaartzorg

Aggeloo.com

1.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2016-04-16

Size

76.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Attent Uitvaartzorg Description
Graag stellen wij Attent Uitvaartzorg aan u voor,

Barry Honsbeek en Abor Teterissa sturen met trots dit jonge en dynamische bedrijf aan.
 Attent Uitvaartzorg is voornamelijk gespecialiseerd in het overbrengen en de daarbij behorende algehele verzorging van overledenen. 
Het begeleiden van nabestaanden en het breed inzetbaar zijn voor diverse en de vooral wat kleinere en zelfstandige uitvaartondernemingen behoren tot onze taken.

Onze ruim 30 jarige ervaring binnen de uitvaartbranche zorgt er voor dat er achter de schermen voorafgaand, tijdens en na een uitvaart niets over het hoofd wordt gezien.
In de loop der jaren hebben wij alle mogelijk denkbare opdrachtgevers ondersteund na een melding van overlijden. Hierbij kunt u denken aan Justitie, de ANWB en zelfs het Internationaal gerechtshof te Den Haag.

Ondersteunend zijn wij voor ondernemers die zelf geen wagenpark en/of verzorgers hebben i.v.m. de hoge kosten hiervan. Zij besteden dat specifieke gedeelte dan aan ons uit en wij werken op dat moment volledig uit naam van de desbetreffende uitvaartonderneming. 
Nabestaanden merken hier uiteraard niets van, wij worden door ondernemers direct gebeld met een opdracht nadat een familie hen de opdracht heeft gegeven om de uitvaart te mogen laten verzorgen.
Attent Uitvaartzorg 1.1 Update
2016-04-16 Version History
kleine wijzigingen.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1
Size:
76.6 MB
Release Date:
2016-04-16
Developer:
Aggeloo.com
Language:
Dutch English French German Italian Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps