atv.hu atv.hu Free Get
atv.hu

atv.hu

1.6.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-03-14

Size

31.4 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
atv.hu Description
Amivel többet nyújt a hírek és videók jól áttekinthető, iOS-re optimalizált megjelenésén túlmenően azok az értesítések:
- a rendkívüli hírekről, eseményekről (Breaking News)
- kedvenc vagy követett műsoraink kezdéséről
- új műsorok indulásáról

Az atv.hu applikáció előnye, hogy használata sokkal jobban mobil felhasználásra optimalizált mintha a honlapot néznénk egy böngészőben.

Az atv.hu app a HÍREK főmenüben a KEZDŐLAP füllel indul, ahol a legfontosabb híreket képpel és címmel láthatják az applikáció használói.
A KEZDŐLAP egy gyűjtő oldalként funkcionál, ahol minden rovatból a legújabb híreket, videókat gyűjtöttük egy KEZDŐOLDALRA. A nagy képpel kiemelt hírek és ajánlók után egyből a Kiemelt hírek következnek, majd a BELFÖLD, KÜLFÖLD, ATV HÍRADÓ, EGYENES BESZÉD, VILÁGHÍRADÓ, ATV START és START+ legfrissebb híreinek és videóinak aktuális listája. A Kezdőoldalon 3-4 hírt és videót képpel is kiemelünk.

A további fülek alatt a rovatok összes híre olvasható és videója megtekinthető egy lista szerű felsorolásban, ahol az első három hír nagy képpel és címmel, további 3 hír kis képpel olvasható. A rovat többi híre lista szerű felsorolásban érhető el.
Ilyen rovatok a BELFÖLD, KÜLFÖLD. Az ATV HÍRADÓ és a magazinműsoraink videó aloldalai képpel és címmel, rövid lead-el tartalmazzák egy lista szerű felsorolásban a rovat videóit.

A hírek végén megoszthatjuk az olvasott cikket Twitteren és Facebookon is, egyszerűen a kívánt megosztás ikonjára kattintva.

Videók megosztására is lehetőség van, Facebook, Email vagy más üzenetek formájában is.

Lehetőség van célzott keresésre az applikációban megjelent tartalmakban.
Kereshetünk hírekben vagy videókban is.

Újdonság, hogy az ATV 1 órával késleltetett online adása is elérhető az ÉLŐ főmenüre kattintva. A oldal tetején lévő kis háromszögre (PLAY) kattintva elindul az atv.hu online adása.
Különlegesség, hogy miközben az online adást nézzük nem kell abbahagynunk a böngészést, hanem folytathatjuk a hírek közötti keresgélést a bal felső sarokban az adás képe ott marad a hangja pedig hallható marad.
Megtehetjük ezt egy Híradó bejátszó, Egyenes Beszéd interjú vagy bármely videó megtekintése közben. Csak görgessük lefelé az applikációt a videó nem szakad meg, folytatódik amíg el nem kattintunk az adott oldalról.
Az ÉLŐ főmenüben lista szerűen az atv.hu hírfolyamának folyamatosan frissülő híreit követhetik az applikáció használói. A jobb eligazodást segíti a színekkel megkülönböztetett nyilak, melyek az adott színű rovat híreire utalnak.

Az ÉLŐ főmenüben jelennek meg a rendkívüli hírek is, a Breaking News események. Ilyenkor az applikáció fejléce sárga színű lesz és jelzi, hogy Breaking News esemény van, mely mindig az első hír lesz a listában és percről-percre formában mutatja be a rendkívüli esemény híreit, képeit, videóit.

A MŰSOROK tab alatt megtekintheti műsorainkat:
- Témák szerint csoportosítva. Ebben a nézetben nemcsak az adások műsorvezetőit és arculatát láthatják, hanem a következő adás kezdési időpontja is látható.
- Időrendben pedig műsorújság szerűen, kezdési időpontokkal látható az atv műsorfolyama, de ebben a felsorolásban is láthatóak mely műsorokat jelöltük meg követésre.

A VIDEÓK főmenü alatt feltöltési sorrendben a legfrissebb videóink láthatóak minden rovatból. Egy videó elindítása után tovább folytathatjuk a lista böngészését lefelé tekerve azt, a videó lejátszása nem áll meg, hanem az applikáció felső részében folytatódik. A lejátszás addig folytatódik ameddig másra nem kattintunk.

A BEÁLLÍTÁSOK menüpontban van lehetőségünk meghatározni, hogy milyen eseményekről kívánunk értesítéseket kapni:
PUSH üzenetek - mindenről kapunk értesítést
Breaking üzenetek - a Breaking News eseményekről, rendkívüli hírekről kapunk értesítést
Ajánlók - az ATV új műsorairól kaphatunk tájékoztatást.
Műsor követéseid - itt lehet megnézni milyen műsorokat választottunk ki követésre
atv.hu 1.6.2 Update
2018-03-14 Version History
Kisebb hibajavítások, optimalizálások
Új logó
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.6.2
Size:
31.4 MB
Genre:
News
Update Date:
2018-03-14
Developer:
ATV ZRT
Language:
Arabic Catalan Chinese Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Malay Norwegian Bokmål Polish Portuguese Romanian Russian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese
More
You May Also Like