Autoshkolla Kosovë - Testet Autoshkolla Kosovë - Testet Free Get
Autoshkolla Kosovë - Testet

Autoshkolla Kosovë - Testet

3.2 for iPhone, iPad
Free
9.2

64 Ratings

Update Date

2020-10-05

Size

57.6 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Autoshkolla Kosovë - Testet Description
Autoshkolla ju mundëson që përmes testeve, pyetjve, literaturës dhe kuizeve të ndryshme të përgatiteni për pjesën teorike për marrjen e patentë shoferit.

Testet:
Përmes testeve me pyetje të ndryshme do të keni shumë të lehtë përgatitjen e Testit Final.

Pyetjet:
Mangësitë që mund t'i keni në ndonjërën nga kategoritë e pyetjeve mund t'i përmirësoni këtu, ku pyetjet janë të ndara në kategori si:
- Situatat në trafik,
- Shenjat e trafikut,
- Semaforët,
- Personi i autorizuar,
- Shenjat (shënimet) rrugore,
- Rregullat e trafikut dhe sigurisë,
- Kryqëzimet dhe
- Faktorët që ndikojnë në ngasje,
- Eko-ngasja.

Literatura:
Mësoni komplet literaturën e nevojshme e cila ju duhet për të arritur rezultate maksimale, ku janë të përfshira:
- Nocionet,
- Shenjat e trafikut (Sinjalizimi vertikal dhe Sinjalizimi horizontal),
- Shenjat e personave të autorizuar,
- Rregullat e trafikut rrugor,
- Ilustrimet dhe
- Shenjat e tabelës së instrumenteve.

Kuizet:
Luaj & Mëso është veçori unike e Autoshkolla e përbërë prej pyetjeve të ndryshme nga testet, e cila ju mundëson t'i përvetësoni njohuritë për rregullat e përgjithshme të trafikut rrugor.
Autoshkolla Kosovë - Testet 3.2 Update
2020-10-05 Version History
- Përmirësime për iOS14 dhe rregullime të ndryshme në përvojën e përdoruesit.

Për ne janë shumë të rëndësishme sygjerimet e juaja andaj na shkruani në hi@tenton.al
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.2
Size:
57.6 MB
Genre:
Education Books
Update Date:
2020-10-05
Developer:
Tenton LLC
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps