Autoshkolla Autoshkolla Free Get
Autoshkolla

Autoshkolla

Visar Jusufi

2.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2015-02-26

Size

24.3 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Autoshkolla Description
Autoshkolla eshte nje aplikacion per iPhone dhe iPad qe ofron mundesite per zhvillimin dhe praktikimin e testeve dhe teorise te lejes se drejtimit sipas formatit zyrtar. Perbehet prej 12 Grupe-ve te testeve me nga 30 pyetje dhe mbi 300 pyetje ne total.

Autoshkolla ju mundëson të përgatiteni më shpejt për të arritur rezultatin pozitiv në Testimin Zyrtar per patent shoferi.

Funksionalitetet bazë aplikacionit janë:

1. Testim i Përgjithshem. Testimi teorik i PLOTË për patent shoferi.
2. Sinjalet . Shpjegimi te gjitha sinjaleve qe perfshihen ne programin teorik. Autoshkolla ka 12 grupe te teste-ve te vecanta per cdo situate, dhe sinjal, me qellim pervetesimin e njohurive konkrete.
3. Situatat në Kryqëzime. Shpjegimi te gjitha situatave ne kryqezime qe perfshihen ne programin teorik. Programi gjeneron teste te vecanta per cdo kryqezim, me qellim pervetesimin e njohurive konkrete.
4. Rezultatet. Rezultatet e Testimit jane ne kohe reale. Programi mundeson pergjigjen e menjehershme per piket e grumbulluara.
5. Pyetjet Gabim. Pas perfundimit te testimit, shrytezuesi mund te shoh se ne cfare pyetjesh ka gabuar me qellim per t’I pervetesuar ato ne te ardhmen.
6. Raportet. Programi gjeneron raporte per ecurine e shfrytezuesve ne baze te testeve dhe pikeve qe ai ka perfituar. Raportet gjenerohen edhe ne forme grafike edhe ne forme analitike.
7. Grafika. Grafikisht eshte i njejte me testin zyrtar me qellim qe shfrytezuesi te ushtrohet dhe mesohet sipas atij modeli
Autoshkolla 2.0 Update
2015-02-26 Version History
Updated the app for iOS 8 and your brand new iPhone6 and 6 Plus.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0
Size:
24.3 MB
Release Date:
2015-02-26
Developer:
Visar Jusufi
Language:
English
More
You May Also Like