AVRI

AVRI

2.2.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-07-20

Size

6.0 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
AVRI Description
De Avri-app van Afvalverwijdering Rivierenland voor inwoners van de gemeenten Buren, Culemborg, Geldermalsen, Lingewaal, Maasdriel, Neder-Betuwe, Neerijnen, Tiel, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Met deze app vergeet u nooit meer om uw container buiten te zetten. U kunt namelijk in de afvalkalender instellen of u een melding wilt ontvangen voorafgaande aan een inzameldag. Ook kunt u de locatie van verzamelcontainers in de buurt opvragen zoals voor glas, textiel of de milieustraat. Verder bevat de app een afvalscheidingswijzer, een overzicht van alle Avri-adressen en telefoonnummers.

U vindt in de Avri-App de volgende informatie:

Kalender
De afvalkalender toont de inzameldagen op uw adres van GFT- en restafval, oud papier, snoeiafval, plastic verpakkingsafval & kerstbomen. Hiervoor dient u eenmalig uw adresgegevens in te voeren. U kunt zelf instellen voor welke afvalstromen u een melding wil ontvangen voorafgaande aan een inzameldag.

Kaart
De locatie van straatcontainers in de buurt staan op een plattegrond aangegeven. Zo ziet u eenvoudig waar de papier-, glas- en textielcontainers bij u in de buurt staan.

Afval
Twijfelt u soms over waar het afval bij hoort? Is het papier, plastic of restafval? Kan ik er mee naar het milieupark? Deze vragen worden beantwoord in de afvalscheidingswijzer. U voert eenvoudig in wat u wil weggooien en de app vertelt u welk afval het is.

Info
In het gedeelte info staat alle informatie die u zoekt over Avri zoals openingstijden, adressen, telefoonnummers maar ook de tarieven en de mededelingen.

Wat kunt u nog meer verwachten
We zijn druk bezig met de verder ontwikkeling van de app. Aankomende maanden zullen we daarom enkele udpates uitbrengen met nieuwe features zoals DifTar en onze meldingen module waarmee u vanuit de app een melding kunt maken over bijvoorbeeld losliggende stoeptegels etc.

"Samen werken aan een schoon Rivierenland"
AVRI 2.2.1 Update
2020-07-20 Version History
- update export naar kalender.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.2.1
Size:
6.0 MB
Genre:
News Lifestyle
Update Date:
2020-07-20
Developer:
Maurice Poos
Language:
Dutch English French German Italian Portuguese
More
You May Also Like
Developer Apps