Azure Tour Poule Azure Tour Poule Not Available
Removed from the App Store
Azure Tour Poule

Azure Tour Poule

3.3 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-07-12

Size

38.6 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Azure Tour Poule Description
AzureTour is een gratis wielerspel dat ieder jaar beschikbaar wordt gesteld door Delta-N. AzureTour draait volledig in de cloud (Microsoft Windows Azure) en stelt je in staat om eenvoudig een interne poule op te zetten met vrienden of collega’s.

De AzureTour App

Met deze App blijf je als deelnemer eenvoudig op de hoogte van de dagelijkse stand van zaken met betrekking tot jouw deelname. De App toont je gedurende de tour dagelijks je gescoorde punten, je positie in de klassementen en de eventueel gewonnen geldbedragen. Na afloop van iedere etappe krijg je automatisch een notificatie op je telefoon als de uitslagen zijn bijgewerkt en je nieuwe puntenaantal en positie bekend zijn.

AzureTour.nl

De AzureTour App is een onderdeel van het AzureTour wielerspel dat je kunt vinden op www.azuretour.nl. Hier kun je eenvoudig een account aanmaken of inloggen met een bestaand account, zoals Facebook. Vervolgens krijg je de keuze een poule aan te maken of je aan te melden voor een bestaande poule.
De volledig web-based applicatie bevat een dashboard met alle standen binnen je eigen poule. Daarnaast vind je hier een pagina waar je je eigen team kunt samenstellen, de spelregels, extra downloads, een profielpagina met je eigen gegevens en een beheerpagina voor beheerders.
Azure Tour Poule 3.3 Update
2018-07-12 Version History
Nieuwe methodes om in te loggen.
Bug fixes
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.3
Size:
38.6 MB
Update Date:
2018-07-12
Developer:
Delta-N BV
You May Also Like
Developer Apps