Baantjes Baantjes Free Get
Baantjes

Baantjes

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-10-06

Size

10.0 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Baantjes Description
Zoek je een leuk baantje of heb je ergens een baantje gezien? Met Baantjes zie je snel en gemakkelijk waar je baantjes in jouw omgeving kunt vinden.

Er zijn best veel baantjes alleen zijn deze niet altijd goed te vinden. Je moet altijd maar net het geluk hebben dat je het baantje wat jij leuk vindt tegen het lijf loopt. Daarom is er nu Baantjes. In Baantjes vindt je gemakkelijk alle Baantjes bij jouw in de buurt

In Baantjes vind je een baan door te klikken op “Baantje zoeken”. Je krijgt dan de kaart van jouw omgeving waarin alle Baantjes te zien zijn. Tik een locatie aan en je ziet een foto van het Baantje

Baantjes werkt alleen als jij de Baantjes die je ziet in de app zet. Dat gaat heel gemakkelijk. Zie je een baantje dan klik je op “Baantje gezien”. Je maakt een foto van de advertentie. Gebruik deze foto en klik het bedrijf aan wat je in de lijst ziet. Plaats het baantje en klaar is Kees!

Baantjes is ontwikkeld door Amaryllis. Alle sociale wijkteams van de gemeente Leeuwarden vallen onder Amaryllis. Bij Amaryllis vinden we dat iedereen er toe doet en iedereen mee moet doen. Met het hebben van een baan doe je mee!
Baantjes 1.0 Update
2017-10-06 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
10.0 MB
Genre:
Business
Release Date:
2017-10-06
Developer:
Buro KLEI
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps