Bakker Arkel Bakker Arkel Free Get
Bakker Arkel

Bakker Arkel

3.3 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2021-04-01

Size

91.0 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Bakker Arkel Description
Deze gebruiksvriendelijke en overzichtelijke communicatietool houdt u realtime op de hoogte van alle ontwikkelingen zoals geplande werkzaamheden.

De communicatietool geeft antwoord op relevante vragen die eindgebruikers bezighouden bij de uitvoering van bouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Welke werkzaamheden worden er uitgevoerd? Wanneer gebeurt dit? Wie komen er bij mij over de vloer? Moet ik aanwezig zijn? En met hoeveel overlast moet ik rekening houden? Daarnaast heeft u zelf invloed op de planning via de interactieve afsprakenmodule, wel zo handig. Met deze app bent u dus dírect betrokken bij het project en heeft u altijd en overal inzicht in de voortgang dankzij toegang tot alle, voor u, relevante informatie. Waaronder de routing, dagplanningen per adres en overige updates.

Download de Bouwbedrijf Bakker Arkel app nu en kom niet voor verrassingen te staan tijdens de uitvoering van bouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.
Bakker Arkel 3.3 Update
2021-04-01 Version History
We updaten de app regelmatig om deze beter te maken. Installeer deze update voor de nieuwste bugfixes en prestatieverbeteringen.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.3
Size:
91.0 MB
Update Date:
2021-04-01
Developer:
Cobee B.V.
Language:
Dutch
More
You May Also Like
Developer Apps