Bakkerij Paulissen Bakkerij Paulissen Free Get
Bakkerij Paulissen

Bakkerij Paulissen

1.1.3 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2022-02-17

Size

33.8 MB

Screenshots for iPhone

Bakkerij Paulissen Description
Met de app van Bakkerij Paulissen, speciaal voor de zakelijke markt ontwikkeld, bestel je gemakkelijk ambachtelijke producten zoals brood, banket en vlaai via smartphone.

Middels deze app bestel je eenmalig, maar is het ook mogelijk om een vaste frequentie in te stellen middels een abonnement. Op ieder moment van de dag is het mogelijk om de bestelling te wijzigen. De bestellingen worden geleverd binnen een afgesproken tijdslot. Samen met een team van 100 medewerkers maakt en verkoopt Bakkerij Paulissen met passie dat waar ze goed in zijn; een uiteenlopend assortiment van broden, broodjes, hartigheden, vlaai en banket direct aan de consument in haar bakkerswinkels en voor de zakelijke markt zoals de horeca en supermarkten.
Bakkerij Paulissen 1.1.3 Update
2022-02-17 Version History
Bedankt dat je onze app gebruikt! In deze versie van de app hebben we enkele technische verbeteringen doorgevoerd, waardoor je de best werkende versie van de app hebt.

Heb je nog andere opmerkingen, vragen of tips? Mail ons op bestellen@bakkerijpaulissen.nl. Zo werken we samen aan de meest innovatieve bakkerij van Nederland.

Nooit een update missen? Zet automatische updates aan. Ga naar Instellingen van iOS, kies App Store en zorg dat App-updates is ingeschakeld.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.1.3
Size:
33.8 MB
Update Date:
2022-02-17
Developer:
MIDDAG
Language:
Dutch
More
You May Also Like
Developer Apps