BALI - Welcome to Paradise BALI - Welcome to Paradise Free Get
BALI - Welcome to Paradise

BALI - Welcome to Paradise

Museum Volkenkunde

1.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-10-10

Size

51.3 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
BALI - Welcome to Paradise Description
De BALI - Welcome to Paradise app van Museum Volkenkunde is jouw de ideale gids voor iedereen tussen de 10 en de 100 om de nieuwe tentoonstelling BALI - Welcome to Paradise te bezoeken. Volg de route als cultuurliefhebber of als natuurliefhebber en laat je leiden door een Balinese gids langs verschillende objecten in de tentoonstelling.
De tentoonstelling Bali – Welcome to Paradise laat verschillende aspecten zien van de cultuur en de invloed van toerisme op Bali. De app is een waardevolle aanvulling op de tentoonstelling.
Korte audiofragmenten van een Balinese gids nemen je mee op reis door de tentoonstelling. Hij neemt je mee langs mooie surfstranden en vertelt verhalen over de objecten, het overal aanwezige hindoeïsme, sierlijke tempels en rituelen. Maar hij vertelt ook over de bedreigingen voor het milieu op Bali. Onderweg krijg je vragen, opdrachten en prikkelende stellingen om over na te denken. Zo kom je veel extra’s te weten op een interactieve manier.

De BALI - Welcome to Paradise app is een product van Stichting Nationaal Museum van Wereldculturen te Leiden en is ontwikkeld door Q42 en LessonUp.
BALI - Welcome to Paradise 1.0 Update
2018-10-10 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
51.3 MB
Release Date:
2018-10-10
Developer:
Museum Volkenkunde
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps