Basisschool Het Bossche Broek Basisschool Het Bossche Broek Not Available
Removed from the App Store
Basisschool Het Bossche Broek

Basisschool Het Bossche Broek

Concapps B.V.

8.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-07-31

Size

106.4 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Basisschool Het Bossche Broek Description
Welkom bij de app van Basisschool Het Bossche Broek!

R.K. Basisschool Het Bossche Broek is ontstaan uit de fusie tussen de R.K. Basisschool St. Aloysius en de R.K.Basisschool Keysershoff op 1 augustus 1994.

De school is gevestigd op twee locaties in de wijken Centrum en Zuid. De school kende de afgelopen jaren een groei in leerlingenaantal. Nu stabiliseren de aantallen zich op het maximaal aantal leerlingen dat de school kan huisvesten: tussen 560 en 580 leerlingen.

Als katholieke school staan wij open voor iedereen. Door respect en begrip voor ieders waarden te bevorderen willen we de kinderen voorbereiden op de multiculturele samenleving waar zij deel van uit maken.

Onze school is een onderdeel van de stichting Signum. Het bestuur van de stichting Signum voert een beleid, dat erop gericht is, activiteiten te ontwikkelen voor alle kinderen ongeacht hun (etnische, maatschappelijke of godsdienstige) achtergrond. De scholen van de stichting Signum zijn algemeen toegankelijk. Signum gaat uit van de uniciteit van het individu en wil daar maximaal recht aan doen.

Wij hebben een nauwe samenwerking met twee kinderopvangorganisaties, Kanteel Kinderopvang op locatie Centrum en Kinderopvang Smallsteps op locatie Zuid.

Samen dragen wij bij aan de stappen die een kind zet op weg naar volwassenheid. Wij zorgen voor een veilige omgeving, waarin kinderen hun talenten kunnen ontplooien passend bij hun leeftijd en ontwikkeling. Wij hebben een vast team van professionals met ruime ervaring in de kinderopvang en de school en zijn op weg om op te gaan tot 1 Integraal Kind Centrum.
Basisschool Het Bossche Broek 8.0 Update
2018-07-31 Version History
• Technische verbeterpunten.
• Ouderportaal toegevoegd aan het hoofdmenu.
More
More Information
Price:
Free
Version:
8.0
Size:
106.4 MB
Genre:
Education News
Release Date:
2018-07-31
Developer:
Concapps B.V.
Language:
Dutch English French German Italian Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps