Be Positive Way Be Positive Way Free Get
Be Positive Way

Be Positive Way

1.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Release Date

2017-04-14

Size

5.2 MB

Screenshots for iPhone

Be Positive Way Description
A Be Positive Way egy olyan önfejlesztő applikáció, mely arra hivatott, hogy segítsen megtalálni az utad önmagadhoz. A kérdés az, hogy hogyan?

Naponta küld neked személyre szabottan pozitív motivációs üzeneteket, melyeket azonnal megoszthatsz másokkal is. Bárkivel aki fontos neked. A hírek menüpontban pedig olyan írásokat találsz, melyek segítenek közelebb kerülnöd önmagadhoz.

Azon túl, hogy szándékunk szerint egy olyan közösséget építünk, melyből mindenki tud meríteni, legyen szó önfejlesztésről, motivációról, sportról vagy az egészséges élet bármely területéről, fontos, hogy ne csak beszéljünk róla, de a tőlünk telhetőt tegyük is meg érte.

A Be Positive utat választók alternatívát is kapnak. Hiszen mindig van választásunk. Még akkor is, ha néha jön olyan élethelyzet, melyben elsőre nagyon nehéz azt meglátni. Írásaink, videóink, az általunk szervezett események mind ezt a gondolkodásmódot képviselik.
Kezdeményezésünk egyik pillére a társadalmi szerepvállalás. Rávilágítunk arra is, hogy sokszor mennyire más kép van a fejekben a sérült emberekkel kapcsolatban, mint ami a valóság. Ők maguk is segítenek nekünk példát mutatni.

Tarts velünk az úton! Kövess minket!
#bepositiveway
Be Positive Way 1.0 Update
2017-04-14 Version History
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0
Size:
5.2 MB
Release Date:
2017-04-14
Developer:
BIG FISH
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps