Belot.BG Belot.BG Free Get
Belot.BG

Belot.BG

3.6.3 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-09-20

Size

119.0 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Belot.BG Description
Belot.BG се разраства!

Освен любимата ти игра Белот, вече ще имаш възможността да се насладиш на Блато, Табла, Сантасе и Quiz напълно безплатно в същото приложение!

Играй Trivia, Блато, Табла, Сантасе и Белот на едно място!

Работихме усилено, за да можем да разработим платформа, поддържащата любимите на всички бордови и картови игри. Игра на Блато, Quiz, Табла и Сантасе 66 са новите попълнения към най-успешната игра на карти в България - Белот БГ.

Очакват те много новости и подобрен геймплей!


При влизане в BelotBG, избери към коя от петте ни игри искаш да преминеш - Белот, Сантасе, Блато, Табла или Quiz. Всяка една от тях има собствени стаи и турнири. Добавихме фонова музика, обединихме баланса от чипове и диаманти за всички игри, създадохме нови интересни анимации, както и още много положителни промени!

Защо да избереш Belot.BG?

- Докажи, че си най-добрия в турнирите и грабни голямата награда!
- Играй с реални опоненти и спечели нови приятели.
- Модерен и изчистен дизайн с бързи анимации.
- Бонус система и реални подаръци.
- Съхраняване на прогреса без значение от устройството.
- Интересни класации разделени по категории.
- Възможност за игра във вертикално и хоризонтално положение на устройството.
- Единственият изцяло кросплатформен белот.

Belot.BG – Избери българския Белот!

Играй на карти и спечели нови приятели в най-социалната игра на Бридж - Белот в България! Belot.BG е мултиплатформена игра Белот (Belot), която можеш да играеш онлайн, на мобилно устройство, във Facebook и на Smart TV.

Силно интегриран социален елемент в играта!

За разлика от традиционната игра Belot, Tabla и Santase, в Belot.BG е силно заложен социалния елемент в играта: чат, подаръци и др., за по-голямо удовлетворение на играчите.

Какво е Белот?

Бридж - Белот или за кратко Белот (Belot) е популярна игра на карти в България. В най-разпространената си форма белотът се играе от четирима човека по двойки с тесте от 32 карти: 7, 8, 9, 10, J (вале), Q (дама), K (поп), A (асо) от четирите бои (спатия, каро, купа, пика).

Какво е Табла?


Таблата е настолна игра предназначена за двама човека. Дъската за игра е разделена на 24 издължени черно-бели триъгълника, наречени позиции. Те са разположени в 4 различни квадрантa – собствено поле, или дом, на всеки играч (бял дом и черен дом) и две външни полета. Всеки участник започва играта с 15 пула.

Какво е Сантасе?


Сантасе или Шестдесет и шест е картова игра, която се играе с 24 карти. Необходимите за игра карти се получават като от тесте от 32 карти се премахнат седмиците и осмиците. Стойностите на картите, с които се играе, са: 9=0; J=2; Q=3; K=4; 10=10; A=11. Анонси по време на разиграването могат да донесат точки в играта. Те са съответно комбинация от Дама и Поп (Q и K) от един цвят като стойностите са съответно 20 за нормален цвят и 40 за козов.

Какво е Блато?

Блато (3-5-8) е игра с карти за трима играчи. Използва се стандартно тесте от 52 карти, като всеки играч получава по 16 карти, а 4 остават за талона. Силата на картите в низходящ ред е: A, K, Q, J, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2.


Какво е Quiz?


Quiz (Trivia) ти дава възможността да обогатиш общата си култура, докато се забавляваш! Знанието е сила - затова създадохме игра, в която лесно да научаваш нови и интересни факти. Отговаряй на въпроси от любими категории като животни, музика, спорт, изкуство, литература, география, наука, математика, забавление и история.

Какво предстои?


Belot.BG не спира да се развива! Очаквайте предстоящите версии, в които ще продължим да ви изненадваме и подобряваме качеството на играта.

Истински фенове на Белот?
Вашето мнение е важно за нас! Пишете ни на support@belot.bg или във Facebook - www.fb.com/play.belot. Всяко предложение ще бъде оценено и градивно използвано, за да постигнем най-добрия Белот в България!
Belot.BG 3.6.3 Update
2020-09-20 Version History
Актуализираме играта редовно, за да я направим по-добра за вас. Изтеглете най-новата версия, за да получите всички налични функции и подобрения.
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.6.3
Size:
119.0 MB
Update Date:
2020-09-20
Developer:
CASUALINO AD
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps