Bevingschadeherstel Bevingschadeherstel Free Get
Bevingschadeherstel

Bevingschadeherstel

Appbox.nl

1.4 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-03-15

Size

26.5 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Bevingschadeherstel Description
UPDATE! Blijf zelf op de hoogte van (actuele) bevingen via onze nieuwe bevingmeter! Of bekijk de lijst met recente bevingen in de provincie Groningen. Ook krijgt u nu via pushnotificaties realtime de actuele aardbevingen binnen op het toegangsscherm van uw smartphone! Via onze vernieuwde website www.bevingschadeherstel.nl en onze nieuwe app’s van Bouwgroep B.S.H. kunt u als gedupeerde via een heldere navigatiemogelijkheid zeer snel meer informatie verkrijgen.

N.a.v. het uitslaan van de beving meters van het KNMI heeft u de mogelijkheid tot het melden van schade (direct of in later stadium) en de bevingschadeherstel-procedure via het CVW en NAM en/of het aanvragen van subsidie voor energiebesparende maatregelen via uw partner Bouwgroep B.S.H. Deze aanvraag kunt u dus vanaf de eigen woning of zelfs andere locatie doen, tevens is het mogelijk met het toevoegen van ondersteunende foto’s uw verhaal concreet te onderbouwen! Na het melden van uw eventuele schade zal Bouwgroep B.S.H. dit proces van A tot Z voor u regelen, begeleiden en u hierin bijstaan richting het Centrum Veilig Wonen. Ook zijn wij uw partner in het herstellen van de schade o.b.v. het taxatierappport.

Bouwgroep B.S.H. uit Kolham heeft volop ervaring en specialisme op het gebied van nieuwbouw, onderhoud, renovatie en utiliteitsbouw, tevens bevindt het bedrijf zich in het gebied waar aardbevingen en bevingschades ontstaan door gaswinning van de NAM, in het gebied hebben wij reeds diverse woningen en gebouwen hersteld!
Bevingschadeherstel 1.4 Update
2018-03-15 Version History
Probleem crash iOS 11 opgelost
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.4
Size:
26.5 MB
Release Date:
2018-03-15
Developer:
Appbox.nl
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps