Biblioteca pentru para-juristi Biblioteca pentru para-juristi Not Available
Removed from the App Store
Biblioteca pentru para-juristi

Biblioteca pentru para-juristi

1.3.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-12-08

Size

14.3 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Biblioteca pentru para-juristi Description
Parajuriştii activează în comunităţile de unde vin, în conformitate cu prevederile Legii cu privire la asistenţa juridică garantată de stat, şi prevederile Regulamentului de activitate a para-juriştilor. Periodic, aceştia participă la instruiri menite să le consolideze cunoştinţele şi deprinderile practice. La moment, 42 para-jurişti comunitari activează în diferite localităţi rurale din toată ţara. Principalele instrumente de lucru ale para-juriştilor sunt 3 manuale elaborate în perioada 2011-2014:
1. Îndrumarul juridic elementar, care cuprinde informaţii din toate domeniile de drept redate într-un limbaj accesibil persoanelor fără studii juridice, însoţite de exemple care descriu fenomenele explicate.
2. Ghidul metodologic pentru para-jurişti, care reprezintă instrumentul fundamental de organizare a activității para-juriştilor şi descrie detaliat modalitatea de îndeplinire a atribuţiilor ce le revin.
3. Ghidul drepturilor omului pentru parajurişti, care oferă setul minim de cunoştinţe privind drepturile omului şi oferă para-juriştilor instrumentele necesare pentru a identifica mai uşor încălcarea anumitor drepturi.
În anul 2017, a fost elaborată versiunea digitalizată a acestui set de instrumente, fiind actualizate în conformitate cu prevederile legislației în vigoare la data de 01.07.2017. activitatea a fost organizată de către Institutul de Reforme Penale, în cadrul proiectului "Suport pentru reconceptualizarea resurselor informaționale utilizate de către para-juriști", cu sprijinul Programului de Justiție si Drepturile Omului al Fundației Soros-Moldova in cadrul Parteneriatului regional pentru abilitarea juridica a categoriilor sociale defavorizate din Moldova finanțat de către Fundațiile pentru o Societate Deschisa.
Biblioteca pentru para-juristi 1.3.1 Update
2017-12-08 Version History
Au fost adaugate referintele spre site-uri terte si spre pagini interne.
A fost fixat butonul "Treci la".
Alte fixuri minore de stilizare si de stabilitate.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.3.1
Size:
14.3 MB
Genre:
Books
Update Date:
2017-12-08
Developer:
Sorin Boistean
Language:
English
More
You May Also Like