BilHandel - Køb og salg af bil BilHandel - Køb og salg af bil Free Get
BilHandel - Køb og salg af bil

BilHandel - Køb og salg af bil

1.6.0 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-10-10

Size

19.4 MB

Screenshots for iPhone

BilHandel - Køb og salg af bil Description
BilHandel samler brugte biler fra hele Danmark både i en lækker applikation og på et website. Dette er for dig, som gerne vil købe eller sælge biler men også biludstyr. Vi giver dig det helt store overblik, og hjælper dig til en sikker handel. Søg efter biler i dit lokalområde, eller i hele landet - det er alt sammen helt op til dig.

Hvis du søger en ny bil, har vi over 30.000 biler samlet på 1 applikationen og hjemmesiden.
Vi har bilmærker som BMW, Volkswagen, Ford, Fiat, Ferrari, Toyota, Chevrolet og Audi, så har vi lige det du søger.

Vi samarbejder med nogle store danske sider, såsom Nembilhandel og tjekbil.dk, der kan hjælpe dig med en nem og sikker bilhandel.

Hvis du sælger din bil på BilHandel, sørger vi for at din annonce får størst mulig eksponering for dig, som opretter en annonce. Din annonce bliver vist her på BilHandel, men også på AutoUncle, Jubii, BilEkspressen, og BilGalleri. Alt i alt kommer din annonce ud til over 500.000 bilglade danskere. Og det bedste er, at du kun behøver at oprette din annonce én eneste gang!

Hvis det ikke var nok med det, så får du også med i applikationen:
-Bedømmelse af køber og sælger - her får du en mere sikker handel
-Facebook-validering
-Samarbejde med TjekBil for en større sikkerhed
-Find køber og sælger i dit lokalområde
-Chat (her kan sælger og køber live-chatte ved hjælp af app’en)
-Video - der bliver lavet en lækker salgsvideo af din bil
-Modtag notifikationer, når der er aktivitet på din annonce eller nye beskeder
-Favoritfunktion, så du altid kan holde styr på dine favorit annoncer
...og meget mere

Og så er det hele selvfølgelig gratis!

App’en har de samme funktioner, som hjemmesiden har, der er dog nogle fede tilføjelser på app’en. Som noget helt nyt kan du nu også sælge og købe biludstyr på app’en. Det vil altså sige, at du kan sælge eller købe udstyr såsom fælge, dæk, reservedele, styling med mere. Dette er en super fed og ny funktion, som gør, at du som sælger eller køber kan få et overskueligt overblik over varer og de produkter, som er i spil. Det hele er nu samlet et sted ved hjælp af en funktionen. Der er samtidig også kortere vej mellem køber og sælger.

En anden fed og ny funktion på app’en er, at du nu kan gemme din yndlingsbil inde i applikationen. På den måde kan du altid vende tilbage til den samme bil, hvis du er i tvivl, om du skal købe den. Dette giver dig lidt betænkningstid, hvilket er en fordel for dig som køber. Du skal naturligvis oprette en bruger ved hjælp af hjemmesiden eller applikationen for at kunne benytte dig af denne funktion. Det samme gør sig naturligvis også gældende, hvis du skal købe eller sælge en varer. Da denne applikation er helt ny samt funktionen, der gør, at man kan købe og sælge biludstyr, er det dog stadigvæk primært biler, der bliver handlet med.

Det er altid en god ide at tjekke en brugt bil for gæld, kilometerfusk eller andet, inden man giver sig til at købe den. Dette kan du gøre på hjemmesiden men også på app’en, hvilket er super nemt og smart. Man skal blot udfylde nummerplade feltet på hjemmesiden eller app’en, også undersøger funktionen resten for dig. Så kan du blive klogere på, om det er en god beslutning at købe lige netop denne brugte bil, eller om du skal søge videre på app’en for at finde en anden bil.

BilHandel er altså Danmarks bedste markedsplads, hvor der er køb og salg af brugte biler samt biludstyr. Den nye BilHandel app er et smart tiltag, som gør det meget nemmere for dig som køber eller sælger at navigere rundt i de forskellige funktioner, som BilHandel har at tilbyde dig.

Som tidligere beskrevet, er det hele gratis, så hvorfor ikke bare komme i gang med det samme?
BilHandel - Køb og salg af bil 1.6.0 Update
2019-10-10 Version History
Opdatering af App information
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.6.0
Size:
19.4 MB
Update Date:
2019-10-10
Developer:
Heymate ApS
Language:
Catalan Chinese English French German Italian Polish Portuguese Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps