BI-Platform BI-Platform Free Get
BI-Platform

BI-Platform

4.0.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-12-10

Size

21.0 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
BI-Platform Description
BI-Platform is dé onafhankelijke, journalistieke portal op het gebied van Business Intelligence, data management en datawarehousing in de Benelux. BI-Platform volgt de ontwikkelingen op de voet, traceert ontwikkelingen, en geeft oplossingen uit de praktijk. BI-Platform vormt derhalve het startpunt bij uitstek voor iedereen die vakmatig bezig is met het verzamelen, doorvorsen, analyseren en presenteren van business- en management-informatie en op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen.
BI-Platform brengt informatie die online voorhanden is op het gebied van business intelligence, datawarehousing en aanverwante vakgebieden, bij elkaar. Een onmisbare bron van informatie voor management en professionals op dit terrein met nieuws, interviews met thought leaders, blogs en video's.

BI-Platform is van belang voor beslissers en diegenen die direct of indirect betrokken zijn bij de besluitvorming rondom Datawarehousing en BI projecten en die inzicht moeten hebben in de huidige mogelijkheden van BI én in de lange termijn ontwikkelingen. Anderzijds ook zij die verantwoordelijk zijn voor data management, data governance en voor het ontwerpen en ontwikkelen van datawarehouses en het opzetten van business intelligence omgevingen, waaronder IT-management, datawarehouse specialisten, BI-specialisten, dwbi-projectleiders, technology-planners.

Met haar eigen Vacature portal brengt BI-Platform ook vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar.
BI-Platform 4.0.2 Update
2019-12-10 Version History
Bugfix voor DWBI Summit banner.
More
More Information
Price:
Free
Version:
4.0.2
Size:
21.0 MB
Genre:
Business News
Update Date:
2019-12-10
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps