Black Up Black Up Free Get
Black Up

Black Up

3.0.4 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-05-31

Size

25.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Black Up Description
Апликацијата Black up содржи тајмер, кој го одбројува времето до повторното нанесување средство за заштита од сонце. Во зависност од производот што ќе го одберете и од моменталниот УВ-индекс на локацијата на која се наоѓате, тајмерот ќе ве потсети кога повторно треба да нанесете средство Black up за заштита од сонце.
Апликацијата, исто така, содржи тест што ќе ви помогне да откриете кој СПФ е соодветен за вас, во согласност со типот на вашата кожа и со целта што сакате да ја постигнете.

Black up – уживајте под сонцето!

Со симнување на мобилната апликација Black up значи дека сте ги прочитале и се согласувате со условите опишани во документот за „Политика за приватност" објавен подоле по копчето "Privacy Policy".
Доколку не се согласувате со условите Ве молиме да не ја симнувате апликацијата.
Black Up 3.0.4 Update
2019-05-31 Version History
Black up – уживајте под сонцето!
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.0.4
Size:
25.9 MB
Genre:
Lifestyle
Update Date:
2019-05-31
Developer:
Alkaloid AD
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps