Boer Boris gaat naar zee Boer Boris gaat naar zee $1.99
Boer Boris gaat naar zee

Boer Boris gaat naar zee

2.7.4 for iPad
$1.99
0

0 Ratings

Release Date

2019-08-27

Size

196.5 MB

Screenshots for iPad

Boer Boris gaat naar zee Description
** Boer Boris gaat naar zee is door het CPNB uitgekozen tot Prentenboek van het Jaar 2015 **

'Boer Boris heeft vakantie. Boer Boris gaat naar zee. Hij pakt zijn kleine koffertje. Wat neemt Boer Boris mee?' Een heleboel. Te veel voor in zijn koffer. Boer Boris besluit dan maar de tractor vol te laden. Nu kan er veel meer mee! Nog steeds niet genoeg? Daar weet Boer Boris wel raad op. Dat wordt een supervakantie!”

Geniet van Boer Boris op de iPad. Je kunt de menubalk onderin beeld van de app gebruiken om naar de verschillende onderdelen te gaan. Er is genoeg te doen! Hieronder zetten we de tips op een rij:

- Met deze app kun je het verhaal van Boer Boris als filmpje zien. Je kunt het verhaal ook zelf (voor)lezen of laat je voorlezen door auteur Ted van Lieshout.
- Daarnaast kun je je eigen verhaal maken. Kies de figuren en de achtergrond uit, spreek je eigen tekst in door de microfoon en bekijk je zelfgemaakte filmpje!. Elke opname kun je bewaren en terugkijken zo vaak je wilt.
- De mooiste kunstwerken maak je natuurlijk zelf. Gebruik je fantasie bij het inkleuren van de vrolijke kleurplaten en sla ze op bij je afbeeldingen op je iPad.
- Ook staan er veel spelletjes in de app: train je geheugen, leer tellen, raad de vormen of maak alle puzzels Bij de extra spelletjes kun je verschillende leeftijden selecteren. Elk kind wordt zo op zijn eigen niveau uitgedaagd.

Veel plezier!

De app Boer Boris gaat naar zee is gebaseerd op het gelijknamige prentenboek van auteur Ted van Lieshout en illustrator Philip Hopman.

** Bevat géén in-app aankopen, social media links of reclame **


"Deze app is echt helemaal super." (kleutersdigitaal.nl)

"Echt een aanrader voor thuis en op school!" (blog susan.spekschoor.nl)

"Ik kan je deze app van harte aanraden! (...) de app biedt je kind veel leuke en creatieve mogelijkheden" (jufjannie.nl)
Boer Boris gaat naar zee 2.7.4 Update
2019-08-27 Version History
Bugfixes en optimalisaties
More
More Information
Price:
$1.99
Version:
2.7.4
Size:
196.5 MB
Genre:
Games Books
Release Date:
2019-08-27
Language:
Dutch English French
More
You May Also Like
Developer Apps