Bondebladet Bondebladet Free Get
Bondebladet

Bondebladet

3.0.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-01-30

Size

84.8 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Bondebladet Description
Bondebladet er bondens egen ukeavis og i appen samler vi alle våre nyheter å ett sted, slik at du enkelt får oversikt. Appen kan benyttes gratis av alle som er mottakere av Bondebladet gjennom medlemskap i Norges Bondelag og andre samvirkeorganisasjoner, eller av alle som har et eget abonnement på Bondebladet.

I appen kan du følge de emnene og selskapene/organisasjonene du er mest interessert i, og du kan motta push varsler hver gang vi publiserer en ny sak som du følger:
- De viktigste nyhetene. Med appen fra Bondebladet er du alltid oppdatert på det som skjer. Vi sender deg pushvarsel på de viktigste nyhetssakene.
- Våre beste saker. Vi samler vårt beste innhold i egne utgaver, som du kan ta frem når det passer for deg.
- Bli din egen nyhetssjef. Skreddersy din nyhetsstrøm etter dine ønsker og interesser. Velg hvilke emner og selskap/organisasjoner du vil følge.
- Få et push varsel hver gang din favorittjournalist publiserer en ny sak og få alt innhold fra denne journalisten i egen nyhetsstrøm.
- Du får tilgang til de 16 siste utgavene av Bondebladet i appen. Du kan lese ukens papiravis som eAvis fra onsdag hver uke, og vi sender deg et push når en ny utgave er klar for nedlasting.

Appen Bondebladet er en tjeneste som er forbeholdt våre abonnenter. Du benytter samme brukernavn og passord du bruker for å logge deg på i appen og på våre nettsider. Dersom du ikke allerede har opprettet en bruker, kan du gjøre det ved å gå til www.bondebladet.no/komigang.

Har du tilbakemeldinger? Gi oss gjerne ris og ros på post@bondebladet.no.

God lesning!

Hilsen alle oss i Bondebladet
Bondebladet 3.0.0 Update
2020-01-30 Version History
Med appen Bondebladet kan du selv sette sammen din egen nyhetsflyt med de emnene, selskapene/organisasjonene og journalistene du vil lese om og fra. Du kan også få et push varsel hver gang det publiseres innhold om det du vil lese om. I tillegg kan du lese ukens utgave av Bondebladet som eAvis onsdag hver uke og får tilgang til de siste 16 utgavene.

God lesning!
More
More Information
Price:
Free
Version:
3.0.0
Size:
84.8 MB
Genre:
News
Update Date:
2020-01-30
Developer:
Tun Media AS
Language:
Danish English Finnish Norwegian Norwegian Bokmål Norwegian Nynorsk Swedish
More
You May Also Like
Developer Apps