Breezy Breezy Free Get
Breezy

Breezy

1.0.3 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-03-18

Size

63.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Breezy Description
A Breezy egy elektromos roller megosztó-bérlő app. Az egyes rollereket Breezy-bee-nek hívjuk, jelképünk is egy méhecske. A szolgáltatás dokkolás mentes, tehát a szolgáltatási területen belül, a tiltott tereket kivéve bárhol leparkolhatod. Fontos, hogy mindig szabályosan, másokat, a forgalmat, a város szokásos működését nem zavaró, vagy akadályozó módon parkold le a rollert.

Használata nagyon egyszerű: letöltöd a Breezy app-ot, regisztrálsz, az app segítségével szkenneled a Breezy-bee-n lévő QR kódot és már mehetsz is vele.

A Breezy-bee jól kiválthatja a rövid távú közlekedési formákat, háztól házig közlekedhetsz vele. Ha elegánsan öltöztél, vagy egyszerűen csak sietsz és nem akarsz megizzadni, tökéletes választás. Tömegközlekedéssel variálva gyorsan és fáradtságmentesen juthatsz el célodhoz.
Használatával a belvárosi motorizált közlekedés zsúfoltságát csökkentheted, óvod a környezeted, példát mutatsz a modern közlekedés legújabb formájára. Fontos szempontunk, hogy városunk még élhetőbb legyen, kevesebb autóval a belvárosban, mégis gyorsabban elérhetővé téve uticélunkat.

Miért pont méhecske? Mert szorgalmas, kitartó, összetartó, egymással törődő, és szerves része a természetnek.

Keresd bérletes ajánlatunkat!
Breezy 1.0.3 Update
2020-03-18 Version History
Welcome to Breezy! We have fixed several bugs and published improvements for the app to prepare. Enjoy your ride!
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.3
Size:
63.8 MB
Genre:
Travel
Update Date:
2020-03-18
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps