Buma Setlijsten Buma Setlijsten Free Get
Buma Setlijsten

Buma Setlijsten

2.0.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-12-04

Size

12.7 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Buma Setlijsten Description
Door de Buma Setlijsten App kun je altijd en overal setlijsten aanleveren. Het aanleveren van een setlijst kost niets, maar zorgt ervoor dat de schrijvers van de liedjes die door jou worden gespeeld betaald krijgen voor hun werk.

Treed je op met liedjes die je zelf hebt geschreven? Dan kun je dat aangeven bij ‘Mijn setlijsten’. Zijn de door jou geschreven liedjes door iemand anders uitgevoerd? Dan kun je dat aangeven bij ‘Mijn titels (uitgevoerd door anderen)’.

Als je lid bent van Buma/Stemra kun je vanaf nu inloggen met dezelfde gegevens voor mijn.bumastemra.nl. Dat is wel zo handig.

- De vernieuwde app maakt gebruik van opslag in de cloud. Je setlijsten blijven voortaan beschikbaar in jouw account, ook als je een nieuwe smartphone koopt. Let op: Je bestaande setlijsten worden niet overgezet naar de vernieuwde app. Die kun je eenmalig in de nieuwe app invoeren waarna je ze voortaan altijd en overal kunt blijven gebruiken.
- Heb je liedjes geschreven en zijn die gebruikt door een band of artiest? Dan kun je die opgeven onder ‘Mijn titels (uitgevoerd door anderen). Als je je werken bij ons hebt aangemeld vind je deze in de app terug.
- Een venue / locatie van optreden is vanaf nu makkelijker in de app te vinden. Dat scheelt je tijd en werk.


Verzend je setlijst direct naar Buma. Je zorgt er op deze manier voor dat jouw werken gekoppeld worden met jouw gegevens in de Buma database, of dat jouw gespeelde liedjes gekoppeld worden aan de schrijvers van die liedjes.

De Buma Setlijsten App wordt doorlopend verbeterd. Je ontvangt automatisch een update wanneer een nieuwe versie beschikbaar is.
Buma Setlijsten 2.0.1 Update
2020-12-04 Version History
In de nieuwste versie van de app hebben we het zoeken van werken verbeterd. Voorheen zag je alleen de eerste 10 resultaten. Nu kun je blijven scrollen totdat je het juiste werk vindt. Zoals met elke update hopen we dat je nu nog makkelijker setlijsten aanmaakt.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0.1
Size:
12.7 MB
Genre:
Music Utilities
Update Date:
2020-12-04
Language:
English
More
You May Also Like