Cântările Evangheliei MD Cântările Evangheliei MD Free Get
Cântările Evangheliei MD

Cântările Evangheliei MD

1.5 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-09-30

Size

28.8 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Cântările Evangheliei MD Description
Cartea de cântări în comun intitulată "Cântările Evangheliei", apărută sub egida Uniunii Bisericilor CEB din Moldova în anul 2015, devine disponibilă pentru iPhone si iPad.

Aplicația conține textul complet al celor 1170 cântări, completat de tonalitate si tempo. Cântările pot fi ordonate Numeric, Alfabetic sau adăugate într-o listă separată ca Favorite. O cântare poate fi găsită rapid căutând după număr, titlu sau conținut (iOS 8) si afișată pe tot ecranul prin dublu-click.

Felul în care sunt afișate cântările poate fi personalizat modificând fontul, dimensiunea textului sau tema. Sunt disponibile două teme: "Zi" și "Noapte". Tema poate fi aplicată explicit sau în mod automat, în funcție de luminozitatea curentă a ecranului. În modul automat, tema "Zi" este activă când luminozitatea ecranului este mai mare decât pragul de luminozitate. În caz contrar, tema activă este "Noapte".

Fiecare cântare poate fi trimisă (SMS, e-mail, etc) sau adăugată în lista de Favorite. Pagina de informații a cântării conține un buton care activează emiterea sunetului fundamental al tonalității cântării.
Cântările Evangheliei MD 1.5 Update
2018-09-30 Version History
A fost rezolvata o problema legata de font-ul folosit in aplicatie.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.5
Size:
28.8 MB
Genre:
Books
Update Date:
2018-09-30
Developer:
Verzhak Media Corp
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps