Car Reminder app Car Reminder app Not Available
Removed from the App Store
Car Reminder app

Car Reminder app

1.0.1 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2015-10-07

Size

43.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
Car Reminder app Description
Wat is de Car Reminder App?
Een nuttige app voor u en uw auto! Onafhankelijk, eerlijk en transparant. U wordt automatisch op de hoogte gehouden over de APK vervaldatum, onderhoud, campagnes, winterbanden wissels en nog veel meer. Stel zelf een datum in wanneer de garantie afloopt, zodat u op tijd nog eventuele gebreken kan laten verhelpen onder garantie. Ontvang handige tips en voordeelacties. Kortom, alles rondom uw auto wordt inzichtelijk en het scheelt ook nog in de kosten.

Hoe het werkt
Installeer de Car Reminder App op uw mobiele telefoon. Wanneer u uw kenteken invoert worden automatisch relevante autogegevens toegevoegd. Maak een persoonlijk profiel aan met uw gegevens, zodat die eenvoudig worden meegestuurd naar de door u geselecteerde garage(s). Dit scheelt weer. Op basis van de door u ingevoerde gegevens en uw type auto wordt u vervolgens op de hoogte gehouden.
Maar dan bent u op de hoogte over uw auto, en dan?

Afspraken plannen 24/7
Zodra u wilt kunt u een afspraak plannen. Voor onderhoud, apk, reparaties, campagnes, deukjes en al wat u nog meer nodig heeft. U doet een voorstel, het bericht wordt naar de garage gestuurd. Zij kunnen de afspraak bevestigen, of een tegenvoorstel doen. Zo simpel werkt het.

Offertes
Zodra u een bericht heeft ontvangen, kunt u bijvoorbeeld eenvoudig offertes opvragen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Wanneer het u uitkomt. Kies uit één of meer offertes bij de meer dan 3800 aangesloten autobedrijven. Dit kan uw eigen garage zijn, maar ook een andere garage die bij u in de buurt zit. U kunt kiezen uit BOVAG garages, officiële dealers of een combinatie. Met één druk op de knop, en eventueel zelfs meerdere offertes in één keer.

Hoe dat in zijn werk gaat
De betreffende bedrijven krijgen uw bericht, met tegelijkertijd uw autogegevens. U hoeft dus niet meer te bellen, geen lastige vragen over de kilometerstand of welk kenteken u ook alweer heeft. Omdat U communiceert via de app, gaat het allemaal veel eenvoudiger. Ook voor de garage. Die kan gewoon doorwerken en contact met u opnemen wanneer het handig is. Voor iedereen een voordeel dus.

Persoonlijk advies van de experts
Onderhoud is tegenwoordig heel specifiek. Voor dezelfde auto, dus hetzelfde merk en model, is soms ander werk noodzakelijk. Door de gegevens automatisch naar de garagebedrijven mee te sturen, hoeft u zelf niet meer te zoeken. En het autobedrijf weet om welke auto het gaat. Dus u krijgt goed advies van de experts, de mensen die dagelijks aan auto’s werken.

Kosten besparen en vertrouwen
U bent beter op de hoogte, u vergelijkt offertes met elkaar, daardoor maakt u eenvoudig de keuze welk werk u wilt laten uitvoeren. Gewoon in goede samenspraak met de garage. U heeft minder kans op gevolgschade, het geeft vertrouwen in uw auto. Door aanbiedingen via de app te versturen scheelt het ook nog post, en drukwerk. Goed voor uw portemonnee en het milieu.

Klanttevredenheid
In de app krijgt u waar mogelijk ook klanttevredenheid cijfers te zien. Door de mening van andere klanten te zien, kunt u beter kiezen. Net zoals u een vakantie boekt, of een review leest over een restaurant. Dit geeft een beter beeld van het bedrijf aan wie u uw auto toevertrouwt.

Gemak in WhatsApp stijl!
U stelt uw bericht eenvoudig op en de vooraf bekende informatie van uw auto wordt meegestuurd. Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Dus wilt u een foto meesturen met uw aanvraag? Dat kan. Zelfs drie! Gemakkelijk te bedienen, net zoals WhatsApp.

Wat kost het?
De Car Reminder App kunt u geheel gratis downloaden. Geen addertjes onder het gras.

Download hem direct en geniet van alle voordelen.
Car Reminder app 1.0.1 Update
2015-10-07 Version History
Kleine verbeteringen
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.1
Size:
43.9 MB
Update Date:
2015-10-07
Language:
Dutch English
More
You May Also Like