Removed from the App Store
Checq

Checq

Checq B.V.

1.0.1 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-10-15

Size

32.7 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Checq Description
Bonnen kwijtraken is verleden tijd! Met Checq sla je gemakkelijk je bonnen op bij de winkel waar jij je aankopen hebt gedaan. Kies uit ruim 22.000 winkels door heel Nederland. Verlies nooit meer je een aankoopbewijs en krijg nooit meer stress over het wel of niet kunnen claimen van je garanties. Benieuwd of er bij jou in de buurt nog goede acties te vinden zijn? Geen punt, want vanaf nu kan je bij elke Checq locatie bij jou in de buurt kijken of zij jou iets te bieden hebben. Selecteer de categorieën waar je daadwerkelijk in geïnteresseerd bent en mis nooit meer een actie.

Checq is snel
Na je aankoop sla je de bon gemakkelijk op in de Checq app door er simpelweg een foto van te maken en de aankoop te specificeren met enkele kenmerken. Zakelijk? Privé? Boodschappen voor een ander? Tanken op de zaak? Of die hele dure televisie? Vanaf nu vind je deze bon altijd terug.

Checq is door heel Nederland
Met meer dan 22.000 winkelbedrijven in onze app om uit te kiezen, kan je de bon altijd toevoegen aan de winkel waar jij daadwerkelijk geweest bent. Dit voorkomt dat je de verkeerde winkel benaderd wanneer er iets mis is met je aankoop en laat je bovendien zien waar je vaak komt. Uiteraard zijn deze bonnen ook simpel terug te vinden in je bonnen overzicht.

Checq zorgt voor jou
Jij geeft aan in welke verschillende categorieën je echt geïnteresseerd bent waardoor je nooit meer een leuke actie hoeft te missen. Door categorieën te matchen met je eigen profiel, zal je nooit meer teleurgesteld of geërgerd zijn dat een actie niet op jou van toepassing is. Spam is verleden tijd. Met Checq voorzien Checq locaties jou van persoonlijke hulp.

Wil je meer weten? Check dan snel even onze website: www.checq.nl en like ons op Facebook of op Instagram (@ChecqNL).
Checq 1.0.1 Update
2018-10-15 Version History
bugfixes
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.1
Size:
32.7 MB
Release Date:
2018-10-15
Developer:
Checq B.V.
Language:
English
More
You May Also Like