ClassBrowser ClassBrowser Free Get
ClassBrowser

ClassBrowser

ProPlanet

1.0.6 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2015-03-04

Size

28.6 MB

Screenshots for iPhone

ClassBrowser Description
Met de ClassBrowser wordt inzicht verkregen in het ETIM-classificatiesysteem. De browser is zo opgezet dat zowel via een boomstructuur als door het intypen van trefwoorden klassen kunnen worden gevonden. Iedere klasse bestaat uit een of meerdere productkenmerken, grenswaarden en synoniemen.

Klassen kunnen aan een favorietenlijst worden toegevoegd (bijv. de groep draad en kabels). Met de favorietenknop wordt zodoende een beter inzicht verkregen in het voor de gebruiker relevante deel van de classificatie.

ETIM is begin jaren 90 opgezet door de elektrotechnische installatiesector in Nederland. Het systeem dekt momenteel ook de sanitaire-, verwarmings-, ventilatie- en werktuigbouwkundige sector als ook de scheepsbouw. ETIM is momenteel op Europees niveau beschikbaar in meer dan 10 landen. Met name de Duitse en Nederlandse elektrotechnische sector gebruikt de systematiek in het uitwisselen van productinformatie.

Momenteel zijn de voorlaatste en actuele versie van ETIM beschikbaar (ETIM E5W12 en ETIM6). De app is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.
More Information
Price:
Free
Version:
1.0.6
Size:
28.6 MB
Update Date:
2015-03-04
Developer:
ProPlanet
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps