Click Angol Tanulás Click Angol Tanulás Free Get
Click Angol Tanulás

Click Angol Tanulás

2.1.5 for iPhone
Free
0

0 Ratings

Update Date

2020-03-09

Size

70.3 MB

Screenshots for iPhone

Click Angol Tanulás Description
This application is made for Hungarian speakers, learning English. See the English summary at the end.

Hungarian/Magyar:

Tanultál már nyelvet, de nem elegendő a tudásod? Ha kitűnő munkalehetőségekről maradsz le az angol nyelvtudás hiánya miatt, akkor itt az idő, hogy változtass ezen. Bizonyára te is tudod, hogy a nyelvtudás elengedhetetlen a jól fizető állásokhoz. De kinek van ideje és pénze nyelviskolába járni?
Ha keményen dolgozol vagy tanulsz, nagyon nehéz időt szakítani még egy-egy angol nyelvlecke megtanulására is. Ráadásul a tanárok nem mindig tudják érthetően elmagyarázni a nyelvtant, így szenvedés lehet az angol feladatok megoldása. Pedig mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy az előrelépéshez muszáj legalább egy idegen nyelvet jól beszélni. Különösen az angol nyelv nélkülözhetetlen minden nagyobb vállalatnál, de egyre nő az igény a német, a spanyol vagy az orosz iránt is.

Neked sincs energiád leülni a nyelvtankönyv fölé esténként egy-egy fárasztó nap után?
Sokszor csupán könyökölsz a távolba bámulva, és egy szót sem jegyzel meg. Ennél hatékonyabb terv kell, mert különben csak az értékes idődet pazarlod.

Ha eddig csak szenvedés volt számodra a nyelvtanulás, az angol gyakorlás, akkor nem találkoztál még minden módszerrel.

A leghatékonyabb tanulási metódus, ha megjegyzel valamit, gyakorlod, és a végén ellenőrzöd is magad.
Így biztosan nem felejted el, és nem memorizálod hibásan az új szavakat vagy nyelvtant.

Amennyiben nem fér bele a napodba egy óra angolozás, németezés, akkor kihasználhatod
a 10-15 perces szüneteket is.
Minden üres percet értékessé tehetsz ezzel a kreatív nyelvtanulási módszerrel!

Angol tanulás otthon és útközben is? Az úttörő Click 4 Skill nyelvoktató program ezt teszi lehetővé, hiszen egyszerűen okostelefonra töltheted, hogy bármikor kéznél legyen a tanulási segéded.

A nyelvtanulás mostantól annyira rugalmas, amennyire csak neked kell.
Ha akarod, 10 órát haladsz egy nap, ha épp nincs időd, 10 percre veszed elő a telefont, és csak egy nyelvleckét csinálsz meg. Akármennyi időt is töltesz vele, a Click 4 Skill alkalmazás azonnal visszajelzést ad arról, hol tartasz a tanulásban. Így mérhetővé válik a tudásod, kézzelfogható a fejlődés nap mint nap. Ez a pozitív megerősítés motivál az angol nyelvtanulásban, kudarcélmények helyett azt látod, amit már sikerült elérned. Végre kipróbálhatod, mennyivel jobban teljesítesz, ha motivált és kreatív vagy.

Korábban nem szerettél nyelvet tanulni? Úgy érezted, hogy az angol tanulás kezdőknek egy rémálom? Eszközünk az anyanyelv elsajátítása alapján készült, ezért eredményesebben működik, mint a hagyományos iskolai órákon alkalmazott tanítás. Ez a játékos program a szórakozás élményével teszi meglepően izgalmassá a nyelvtanulást. Nem kell tehetséges nyelvtanulónak lenned, a Click 4 Skill ismétlés-alapú módszerével mindenki kitűnő tanulóvá válhat. El tudod képzelni, hogy annyira rászoksz a tanulásra, mint egy játékra?

Alkalmazásunkkal kezdő szintről akár 7 hónap angol tanulással elérheted a felsőfokú nyelvtudást, ha napi egy órát tanulsz. Mivel új ismereteidet folyamatosan teszteled, biztos lehetsz benne, hogy használni is tudod a játékos és kreatív nyelvtanulás során megszerzett nyelvtudást a tanulmányaid, a munkád során.

Ha egy nagy lépéssel közelebb akarsz kerülni az általad megálmodott jövőhöz, szívesen segítünk. Besétálhatsz magabiztosan az állásinterjúra, vagy vállalhatsz munkát külföldön – rajtad áll, mihez kezdesz a nyelvtudásoddal. A Click 4 Skill bevezetésével azt tartottuk szem előtt, hogy minél kézzelfoghatóbb nyelvismeretet adjunk a kezedbe.

English/Angol:

Click4Skill - the mobile language teacher. The most efficient studying method, if you memorize something, you practice it and at the end you check yourself.
Click Angol Tanulás 2.1.5 Update
2020-03-09 Version History
Javítás az alkalmazáson belüli lecke vásárláshoz.
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.1.5
Size:
70.3 MB
Genre:
Education
Update Date:
2020-03-09
Developer:
Mobilport Kft
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps