Consult+ Consult+ $1.99
Consult+

Consult+

1.0.0 for iPhone
$1.99
0

0 Ratings

Release Date

2017-10-12

Size

49.9 MB

Screenshots for iPhone

Consult+ Description
Consult+ de handige en slimme app voor arts en patiënt.

Met Consult+ kunnen patiënten gesprekken met hun arts voorbereiden en opnemen. Thuis, in alle rust, kunnen patiënten nog een terugluisteren wat de arts allemaal heeft gezegd. Consult+ is onafhankelijk en deelt met geen enkele zorgpartij informatie.

Patiënten die naar een arts gaan, vergeten vaak een aantal vragen te stellen. Eenmaal thuis weten ze nog maar de helft van alles wat de arts hen heeft verteld. Wie slecht nieuws krijgt, onthoudt hooguit 20% van alle informatie.

Consult + is een app voor de smartphone, waarmee de patiënten vooraf vragen aan de arts kunnen stellen en waarmee ze het consult kunnen opnemen. Hierdoor krijgen patiënten meer grip op de informatie over hun gezondheid, gaan patiënten nadenken over wat belangrijk voor hen is en versterkt het de samenwerking met de behandelaar.

De privacy wordt door de app gewaarborgd. De geluidsfragmenten worden versleuteld opgeslagen op de smartphone en er vindt geen gegevensuitwisseling plaats via internet.

De app is simpel en logisch. Iedereen kan snel met de app uit de voeten, ook als je niet dagelijks een smartphone gebruikt. Als je het niet meer weet, per pagina is er extra hulp beschikbaar.

Consult+ is de handige en slimme app die:
elk woord van de arts onthoudt
de patiënt mee laat denken over zijn behandeling
alle gegevens op een veilige, versleutelde manier opslaat op de smartphone
Heb je ideeën, vragen of opmerkingen? We horen ze graag via service@consultplus.nl
Consult+ 1.0.0 Update
2017-10-12 Version History
More
More Information
Price:
$1.99
Version:
1.0.0
Size:
49.9 MB
Genre:
Medical
Release Date:
2017-10-12
Developer:
Klaas de Jong
Language:
Dutch
More
You May Also Like