Cooplii Cooplii Free Get
Cooplii

Cooplii

Cooplii ApS

1.20 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Release Date

2018-12-21

Size

13.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Cooplii Description
Cooplii er Danmarks nye online platform for direkte kontakt mellem tolke og deres brugere - og der er ingen fordyrende administration eller mellemled.

Cooplii er ikke arbejdsgiver, og alle tolke har eget CVR-nummer og kan derfor frit vælge deres egne arbejdstimer og -opgaver.

Det er gratis at oprette en profil på Cooplii - både for brugere og tolke, og man bestemmer naturligvis selv, hvor meget man vil bruge Cooplii.

Har man brug for en tolk til en opgave, er det nemt og hurtigt at lægge en opgave ud på Cooplii, hvor kvalificerede tolke nu kan se den konkrete opgave og byde ind på den.

Når tolken byder ind på opgaven, er det kun udbyderen, som kan se henvendelsen. Af tolkens oplysninger fremgår det desuden, hvilke udgifter der er til fx kørsel o.l., og hvad timeprisen er. Timeprisen er i øvrigt fuldstændig identisk med vedkommendes timeløn.

Der er altså ingen fordyrende mellemled - blot et gebyr på kun 6 pct. til Cooplii for kontaktformidling, platformens vedligeholdelse, opdateringer af it-systemer og sikkerhed mv.

På grundlag af oplysningerne om de tolke, som har budt ind på den aktuelle opgave, udvælges den ønskede tolk. Det sker med et tryk på en knap, hvorved der afgives en formel rekvisition til tolken med tid, sted og omfang. Det hele foregår online via Cooplii.

Når opgaven er veloverstået, udfylder tolken et faktureringsgrundlag med oplysninger om timeforbrug, kørsel efter statens takster og eventuelle andre udgifter.

Når faktureringsgrundlaget - eller logbogen - er godkendt, omdannes den til faktura. Enkelt, gennemsigtigt og uden fordyrende mellemled.
Cooplii 1.20 Update
2018-12-21 Version History
Push notifications and bug fixes
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.20
Size:
13.9 MB
Genre:
Business
Release Date:
2018-12-21
Developer:
Cooplii ApS
Language:
English
More
You May Also Like