Coordinator Coordinator Free Get
Coordinator

Coordinator

1.2.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-12-10

Size

54.9 MB

Screenshots for iPhone

More Screenshots for iPad
Coordinator Description
Coordinator app hjælper den professionalle vognmand med nemt at håndtere lastbiler, chauffører, alle typer af vognmandsopgaver og nem fakturering via E-Conomic.

Coordinator er et 1. klasses opgavestyringssystem til den professionelle vognmandsforretning. Coordinator platformen giver dig et hurtigt overblik over dagens opgaver og antal ledige vognmænd. Aldrig har det været nemmere at oprette en ny opgave, uddelegere den og slutteligt fakturere den til kunden.
Opgaveansvarlige i vognmandsforretningen kan nemt på enten sin laptop eller tablet oprette en ordre, se ledige vognmænd og uddelegere ordren. Dine ansatte vognmænd modtager ordren i Coordinator appen på sin smartphone og kan selv melde ordren afsluttet, så du kan fakturere den via Coordinator platformen.

Og ja, du kan altid i realtime se, hvor dine vognmænd befinder sig i landet, så du nemt kan koordinere afstand til kommende opgaver. Og så kan du selvfølgelig også tilføje al nødvendig dokumentation som vejseddel, tilladelser etc. på selve opgaven.

Coordinator platformen leveres som SAAS system og en app til dine ansatte vognmænd. Platformen kræver ingen præinstalleret software, og så længe du har adgang til en webbrowser, kan du nemt tilgå din forretning! Nemt og bekvemt som det bør være.
Coordinator 1.2.0 Update
2019-12-10 Version History
Mulighed for at se og ændre attributter på en opgave.
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.2.0
Size:
54.9 MB
Genre:
Productivity
Update Date:
2019-12-10
Developer:
Codenaut ApS
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps