CSharpSports Soccer CSharpSports Soccer Free Get
CSharpSports Soccer

CSharpSports Soccer

Interstellar Sports B.V.

1.8.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-03-28

Size

52.2 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
CSharpSports Soccer Description
Deze App is gemaakt voor een trainer. Deze ontsluit alle belangrijke gegevens in de database, zoals de team agenda, de opbouw van een training, een evaluatie, een videoclipje van een wedstrijd heel overzichtelijk op je smartphone of tablet. Je kunt deze info dan ook gemakkelijk 24/7 raadplegen op je mobiel.

Ook een speler kan deze app gebruiken. Hij kan communiceren met de trainer of zijn teamleden. Filmpjes kunnen worden geüpload en gedownload. Informatie die een trainer voor jou belangrijk vindt tref je direct aan op je mobieltje
Voor de notatie app:
Dit is de wedstrijdnotatie app. Hiermee kun je op een gemakkelijke manier voor jou belangrijke momenten die zich voordoen in een wedstrijd “taggen”(= vastleggen). Jouw tag wordt opgeslagen in de database en wordt door onze software gekoppeld aan beeldmateriaal van de wedstrijd. Hiermee kun je dan een mooie wedstrijdevaluatie maken en bespreken met je team.

Wij leven in een wereld waarin alles draait om data. Information is Key. In de sport is dit niet anders. Als trainer heb je informatie nodig van je speler en je team. Deze info wil je ook met je teamleden kunnen delen. Hier komt C Sharp Sports om de hoek kijken.
Ons systeem bestaat uit een centrale database die gevuld wordt door verschillende personen die werkzaam zijn voor een sportclub. Hun informatie wordt ontsloten via verschillende Apps.
Zo is er een SportsApp die gebruikt kan worden door de Trainer en de Speler. Ook hebben we een Wedstrijdnotatie App gebouwd waarmee op een eenvoudige manier acties die voorkomen in een wedstrijd kunnen worden vastgelegd (“getagged”).
Het verzamelen, beheren en verdelen van informatie is nooit zo makkelijk geweest!
Meer informatie over C Sharp Sports is te vinden op www.seesharpsports.com
CSharpSports Soccer 1.8.0 Update
2019-03-28 Version History
Overhaul look and feel
Bugfixes
Moved logout to settings
Added app links to Maps, Mail, and Phone to interact with other players
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.8.0
Size:
52.2 MB
Genre:
Sports
Update Date:
2019-03-28
You May Also Like
Developer Apps