CSO

CSO

6.9.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2019-10-10

Size

9.8 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
CSO Description
Denne app giver adgang til CSO-baserede løsninger. Hvis du er i behandling for en kronisk sygdom, og din behandler anvender CSO (f.eks. CSO/Antikoagulation eller CSO/Diabetes), så kan denne app give dig adgang til samme funktionalitet som du kan få via systemets patientgrænseflade på Sundhed.dk.

Bruger du Roche CoaguChek INRange, og er du blevet instrueret i opsætning, måling mv. på en AK-skole, så kan du med denne app overføre resultater direkte til CSO uden manuel indtastning.

App'en er et supplement til den eksisterende funktionalitet, og stilles gratis til rådighed. For at bruge app-adgangen skal du først logge på via Sundhed.dk med dit NemID som du plejer. Herefter kan du i din brugerprofil (knappen over/ved siden af log ud) aktivere app-adgang, sætte din adgangskode og notere din oplåsningskode. Første gang du logger på app-versionen skal du anvende oplåsningskoden. App'en giver dig mulighed for at anvende touch-id og face-id fremover, hvis dit device understøtter dette.

Bemærk at oplåsningskoden skal indtastes for hvert device (telefon/tablet) du anvender.

Der overføres kun data mellem din behandler og dig. Data sendes aldrig til IntraMed A/S. Du kan læse mere om hvilke data der overføres og gemmes ved at klikke på IntraMed A/S nederst i skærmbillederne i app'en, eller på vores hjemmeside.
CSO 6.9.0 Update
2019-10-10 Version History
Mindre forbedringer og understøttelse af ny CSO server-version
More
More Information
Price:
Free
Version:
6.9.0
Size:
9.8 MB
Update Date:
2019-10-10
Developer:
IntraMed A/S
Language:
English
More
You May Also Like