Davina & Partners Notarissen Davina & Partners Notarissen Free Get
Davina & Partners Notarissen

Davina & Partners Notarissen

1.2 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-11-14

Size

23.1 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
Davina & Partners Notarissen Description
Met deze app ziet u in een oogopslag alle diensten van Davina & Partners notarissen en kunt u rechtstreeks communiceren met uw notaris. Er is een uitgebreide kennisbank over algemene notariële vraagstukken waarin u gemakkelijk informatie vindt. ‘Hoe maak ik een testament?’, ‘Waar moet ik aan denken bij de overdracht van een huis?’ ‘Is een samenlevingscontract verplicht?’ zijn een paar voorbeelden van vragen die hier behandeld worden. Voor de ondernemer zijn er handige tips over het oprichten, overnemen of verkopen van een bedrijf. U kunt hier onze brochures en nieuwsbrieven lezen, het laatste nieuws volgen en met één druk op de knop direct contact opnemen met ons kantoor. U selecteert zelf welke type nieuws voor u van belang is.

Davina & Partners is een full-service notariskantoor. U kunt bij ons terecht kunt met al uw juridische vraagstukken op alle notariële rechtsgebieden, te weten onroerend goed, ondernemingsrecht en familierecht. Als notariskantoor zijn wij vanouds specialist op het gebied van familierecht. Denk aan testamenten, huwelijken, etc.. De onroerend goed praktijk van Davina & Partners is zeer uitgebreid en richt zich op particuliere en zakelijke cliënten. Onze ondernemingsrechtpraktijk richt zich op zowel MKB-ondernemers als op grotere (nationale en internationale) bedrijven en instellingen. U heeft ons notariskantoor niet dagelijks nodig. Toch zijn de onderwerpen waarover wij u adviseren belangrijk genoeg om ‘bij te blijven’.

Niet alleen voor uzelf, uw gezin of uw bedrijf, maar zeker ook voor familie, vrienden en zakenrelaties. Via onze App vindt u alle relevante informatie over ons kantoor, kunt u direct een afspraak maken en houden we u maandelijks op de hoogte van onderwerpen op notarieel gebied die voor u van belang zijn.

Bulletpoints:
- Kennisbanken
- Nieuws en praktische tips (zakelijk en particulier)
- Handige alerts
- Actuele brochures
- Video's
- Social media
- Snel contact
Davina & Partners Notarissen 1.2 Update
2018-11-14 Version History
Update camera functies
More
More Information
Price:
Free
Version:
1.2
Size:
23.1 MB
Genre:
Business
Update Date:
2018-11-14
Language:
English
More
You May Also Like
Developer Apps