De Bevelanden De Bevelanden Free Get
De Bevelanden

De Bevelanden

2.0 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2017-10-30

Size

87.4 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
De Bevelanden Description
Welkom bij de app van Uitvaartverzorging De Bevelanden!

Een overlijden is voor de mensen in de directe omgeving van de gestorvene zonder twijfel een verdrietige gebeurtenis. Velen worden op zo’n moment overmand door emoties en zijn door het gebeurde van hun stuk gebracht. En dat terwijl er juist dán zoveel van hen wordt gevraagd op praktisch gebied; er moeten belangrijke beslissingen worden genomen en van alles worden geregeld. Het is een situatie die vraagt om de oprechte steun en daadkracht van deskundige en ervaren mensen, aan wie de nabestaanden alle voorkomende zaken rond het regelen van de uitvaart kunnen toevertrouwen.
Aan Uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’ is die opdracht welbesteed. Onze uitvaartverzorgers geven al tientallen jaren op professionele en tegelijkertijd zeer betrokken wijze invulling aan hun taak. Zij geven vorm aan een uitgesproken persoonlijke uitvaartverzorging en bieden de nabestaanden waardevol advies en zorgzame begeleiding. Onze mensen zijn volledig op de hoogte van alle mogelijkheden. De wensen van de naasten en de laatste wil van de overledene staan vanzelfsprekend altijd centraal.

Op deze site vindt u uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden die Uitvaartdienstverlening ‘De Bevelanden’ te bieden heeft. Heeft u vragen of stelt u prijs op een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek, dan nodigen wij u bij deze uit hiervoor een afspraak te maken.
De Bevelanden 2.0 Update
2017-10-30 Version History
• Kleine aanpassingen & technische verbeteringen
More
More Information
Price:
Free
Version:
2.0
Size:
87.4 MB
Genre:
Business
Update Date:
2017-10-30
Developer:
Aggeloo.com
Language:
Dutch English French German Italian Spanish
More
You May Also Like
Developer Apps