de Dinsdag Avond App de Dinsdag Avond App Not Available
Removed from the App Store
de Dinsdag Avond App

de Dinsdag Avond App

9.3 for iPhone, iPad
Free
0

0 Ratings

Update Date

2018-08-01

Size

190.9 MB

Screenshots for iPhone

iPhone
More Screenshots for iPad
de Dinsdag Avond App Description
Dit is de officiele App voor leden, oud leden en toekomstig leden van de Dinsdag Avond Club. De Dinsdag Avond Club is een geheel nieuw concept studentenvereniging gevuld met activiteiten, feesten, reizen en nieuwe vrienden. Omdat de studiedruk is toegenomen en de studietijd verkort, hebben veel studenten geen tijd meer voor een full-timeverenigingsleven. De BSA hakt er flink in. De Dinsdag Avond Club biedt daar een oplossing voor.

De Dinsdag Avond Club is in de zomer van 2014 opgericht door vijf vrienden. Dat maakt de DAC de jongste studentenvereniging van Leiden. Totaal vastgeroeste, ouderwetste tradities doen we niet aan. Jong, snel en progressief, dat zijn wij. Met onze vereniging proberen we de ideale combinatie te maken tussen een grote gezelligheids vereniging en een activiteiten vereniging. De club telt 13 subclubs met elk eigen activiteiten zoals een sportclub, een theaterclub en zelfs een bierbrouw-club.
de Dinsdag Avond App 9.3 Update
2018-08-01 Version History
Some bugfixes
More
More Information
Price:
Free
Version:
9.3
Size:
190.9 MB
Update Date:
2018-08-01
Developer:
Almanapp B.V.
Language:
Arabic Bosnian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Finnish French German Greek Hungarian Italian Latvian Norwegian Bokmål Norwegian Nynorsk Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian
More
You May Also Like
Developer Apps